Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελικά Πολάκη είναι καταστροφή; Στους 111 οι νεκροί από την γρίπη! 20 μόνο την τελευταία εβδομάδα

Τελικά Πολάκη είναι καταστροφή; Στους 111 οι νεκροί από την γρίπη! 20 μόνο την τελευταία εβδομάδα

Άλλη μία εκατόμβη νεκρών χτίζεται πάνω στην ανικανότητα των συριζαίων ύστερα από τους 100 νεκρούς στο Μάτι της Αττικής.

Τώρα η εκατόμβη χτίζεται από την γρίπη, για την οποία είχε δηλώσει ο Πολάκης ότι «δεν είναι και καμία καταστροφή, μη τρελαθούμε». Εν τέλει αυτή η «μη καταστροφή» έχει ως αποτέλεσμα 111 νεκρούς συνολικά, εκ των οποίων οι 20 μόνο την τελευταία εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, συνολικά 337 άνθρωποι έχουν νοσηλευθεί στην Εντατική από την έναρξη της επιδημιολογικής παρατήρησης της γρίπης.

Οι περισσότεροι εκ των ασθενών είναι ανεμβολίαστοι, γεγονός για το οποίο φέρει ακέραιη την ευθύνη το Υπουργείο Υγείας, όχι μόνο γιατί δεν ενημέρωσε τον κόσμο για την ανάγκη που δημιουργεί το ισχυρό στέλεχος του ιού, αλλά και επειδή υπήρχε πρωτοφανής έλλειψη εμβολίων επί αρκετό διάστημα.

Άραγε ο Πολάκης τώρα θα το δει ως καταστροφή που ξεπεράσαμε τους 100 νεκρούς και μάλιστα με διαφορά ή μήπως επειδή τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται ιδιαιτέρως με το ζήτημα θα αφήσει να πεθάνουν άλλοι τόσοι πριν αναλάβει τις ευθύνες του;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/telika-polakh-einai-katastrofh-stous-111-oi-nekroi-apo-thn-griph-20-thn-tel#ixzz5hc7RaUgY

Exit mobile version