Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Αυτοί είναι οι λαθρομετανάστες… Και μας κλέβουν και όταν συλλαμβάνονται για την κλοπή διαμαρτύρονται, επειδή έτσι τους έχουν δασκαλέψει οι διάφορες οργανώσεις “αλληλεγγύης”, σπάζοντας ό,τι βρούνε μπροστά τους στο Αστυνομικό Τμήμα. Και σαν να μην φτάνει αυτό, ότι ο συγκεκριμένος προκάλεσε και φθορά δημόσιας περιουσίας και έκλεψε από συμπολίτη μας στην Θεσσαλονίκη το κινητό του τηλέφωνο, χτύπησε και αστυνομικό επειδή προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Αυτό το απύθμενο θράσος ποιος τους το καλλιέργησε; Όχι κύριοι δεν είναι μόνο ο “πολιτισμός” τους είναι και εγχώριοι ινστρούκτορες των αντίφα και των αλληλέγγυων, είναι ακόμη και οι ίδιοι οι νόμοι αυτού του κράτους. Του επιβλήθηκε λέει ποινή φυλάκισης 5 ετών, να την βράσω! Να πάει με το εισιτηριάκι του πίσω στην χώρα του, τι να την κάνω την ποινή όταν σε λιγότερο από το μισό της θα είναι έξω ελεύθερος και ωραίος να διαπράξει νέα εγκλήματα; Ντροπή και αηδία γι΄αυτό το κράτος θίασο γελωτοποιών.

Στέλιος Φ.

Διαβάστε στην Espresso του Σαββατοκύριακου την συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: Δεν ντρέπομαι για τίποτε!

Βαρεθήκαμε να ακούμε για το τεκμήριο αθωότητας! Φτάνει πια με τα ala carte  τεκμήρια. Τεκμήρια αθωότητας ενόχων για 100 νεκρούς στο Μάτι; Είναι ένοχοι! Ακόμα και όταν η ανεξάρτητη δικαιοσύνη αποφασίσει θα το έχει κάνει για πλημμελήματα! Γιατί είναι πλημμέλημα ο θάνατος 100 ανθρώπων… Πλημμέλημα ήταν βέβαια και η πράξη της καθαρίστριας, που φυλακίστηκε όμως, γιατί πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού. Όπως τεκμήριο αθωότητας υπάρχει και για καταδικασμένο, έστω και σε πρώτο βαθμό, για παιδεραστία αρκεί να γίνεται από εκπρόσωπο του συνταγματικού τόξου. Σε κάθε άλλη  περίπτωση, τεκμήριο αθωότητας δεν υπάρχει. Και αυτό το έζησαν και το ζουν στο πετσί τους οι αγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα τελευταία πέντε χρόνια. Γι’ αυτούς δεν υπάρχουν ούτε πλημμελήματα ούτε τεκμήρια αθωότητας. Υπάρχει όμως το ποτάμι της οργής που ξεχειλίζει. Είμαστε έτοιμοι! Ερχόμαστε!

Β. Ι.

Ενημερωτική εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής σε Καμίνια και Νέο Φάληρο – Φωτορεπορτάζ

Να τα βράσω τα βραβεία σας κυρία Κουντουρά και να βράσω και την ημέρα της γυναίκας γιατί παρά τα όσα κοσμητικά επίθετα σας στολίζουν, για εμάς τις Ελληνίδες δεν είστε παρά η υπουργός που πρόδωσε την Μακεδονία. Αλήθεια τι έχετε να πείτε τώρα, όταν ακόμη και στην έκθεση τουρισμού του Βερολίνου, οι συνομιλητές σας στην Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκαν στο περίπτερο της έκθεσης με το όνομα “Μακεδονία”; Τίποτα να μην πείτε να σταματήσετε τα χαμόγελα, και να κατεβάσετε το κεφάλι! Παρενέβη μάλιστα, από όσα διάβασα και το προξενείο της Ελλάδας, για να αλλάξουν το “Μακεδονία” οι Σκοπιανοί σε “Βόρεια Μακεδονία”. Ρε πόσο ποταποί είστε; Ποια Βόρεια και ποια σκέτο και γενικά αντί να απαγορέψετε να συμμετάσχει στην έκθεση το ψευδοκράτος των Σκοπίων μετά την πρόκληση, εσείς κάθεστε και συνομιλείτε ακόμη με αυτούς που απροκάλυπτα μας εμπαίζουν; Πάρτε ακόμη ένα βραβείο και από εμάς τους Έλληνες, το βραβείο της ξεφτίλας!

Ιωάννα Σ.

Ελένη Ζαρούλια: Για τους Έλληνες Εθνικιστές η γυναίκα γιορτάζει όλο τον χρόνο – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-9-martiou-2019#ixzz5hemTAcan

Exit mobile version