Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ρόδος, Κως

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος σε όλα τα Δωδεκάνησα η 71η επέτειος της Ενσωμάτωσης. Στην Ρόδο τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Αττιτής Νικόλαος.

Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας φορώντας τις παραδοσιακές στολές τους οι Δωδεκανήσιοι παρακολούθησαν στα νησιά μας τις παρελάσεις, στις οποίες συμμετείχαν πολιτιστικοί σύλλογοι και σωματεία από πολλά μέρη της Ελλάδας. Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά η ομάδα επιδείξεων «Ζευς» της πολεμικής μας Αεροπορίας

Στην Κω συναγωνιστές παρακολούθησαν την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων με Ελληνικές Σημαίες και Σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, ενώ στην Κάλυμνο γιγαντιαία Ελληνική Σημαία κυμάτισε με την βοήθεια γερανοφόρου.

Από τις εορταστικές εκδηλώσεις απείχαν και οι 3 εκλεγμένοι βουλευτές της κυβέρνησης, φυσικό άλλωστε όταν ονειρεύονται συμφωνία τύπου Πρεσπών για τα Δωδεκάνησα μας αλλά και ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης που την έκανε με… ελαφρά πηδηματάκια από την Ρόδο μετά από πληθώρα αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο για την παρουσία του στην Ρόδο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn746#ixzz5hemruy24

Exit mobile version