Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κόμματος Μέρκελ: Γιατί να μην έχουμε μουσουλμάνο καγκελάριο στην Γερμανία;

Μπορεί η Γερμανία και η Κεντρική Ευρώπη να μην γνώρισαν ποτέ το τι θα πει ισλαμική διακυβέρνηση (φρόντισαν γι’ αυτό οι υπερασπιστές της Βιέννης το 1529), φαίνεται όμως πως η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» φροντίζει, ώστε να δημιουργηθούν οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο στο (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον.

«Γιατί να μην γίνει ένας μουσουλμάνος αρχηγός του κόμματός μας και καγκελάριος της Γερμανίας ως το 2030; Αν είναι καλός πολιτικός κι εκπροσωπεί τις αρχές και τις αξίες μας, δεν υπάρχει πρόβλημα». Η απίστευτη κι όμως αληθινή δήλωση δεν έγινε από κάποιον ακροαριστερό, αλλά από στέλεχος της CDU, δηλαδή του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών (Μέρκελ) και μάλιστα από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του (!) Ραλφ Μπρινκχάους. 

Αφέλεια; Πολυπολιτισμική ιδεοληψία; Πολιτική τύφλωση; Όπως και να έχει, κάτι τέτοιου είδους δηλώσεις είναι που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την σημαντικότερη πολιτική έκφραση των Γερμανών Πατριωτών Εναλλακτική για την Γερμανία(AfD).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koinobouleutikos-ekproswpos-tou-kommatos-ths-merkel-den-uparchei-kanena-pro#ixzz5hfuZS0g0

Exit mobile version