Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν ακάθεκτοι την προδοσία: Η Αναγνωστοπούλου υπέγραψε συμφωνία με τα Σκόπια στην “μακεδονική” γλώσσα!

Συνεχίζουν ακάθεκτοι την προδοσία: Η Αναγνωστοπούλου υπέγραψε συμφωνία με τα Σκόπια στην “μακεδονική” γλώσσα!

Η πωρωμένη μπολσεβίκα Σία Αναγνωστοπούλου ως αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε χθες στα Σκόπια για να υπογράψει διακρατική συμφωνία με το ψευδοκράτος και να συναντηθεί με τον Ζάεφ και τον Ντιμιτρόφ.

Η Σία Αναγνωστοπούλου μάλιστα βρέθηκε και στην… ευχάριστη θέση να υπογράψει την συμφωνία για τη διάνοιξη συνοριακής διόδου Λαιμός-Μάρκοβα Νόγκα, στην περιοχή των Πρεσπών σε τρεις γλώσσες: «Την ελληνική, την “μακεδονική” και την αγγλική» όπως επισήμανε περιχαρής ο Ντιμιτρόφ!

Ο υπουργός εξωτερικών του ψευδοκράτους σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ιστορική (σ.σ. η συμφωνία για τη νέα συνοριακή δίοδο) γιατί για πρώτη φορά τίθεται σε εφαρμογή το όνομα και οι ορολογίες που έχουν συμφωνηθεί και περιλαμβάνονται στο άρθρο 1 της Συμφωνίας των Πρεσπών. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που την υπογράψαμε στις τρεις γλώσσες, στην ελληνική, τη “μακεδονική” και την αγγλική γλώσσα. Η μακεδονική γλώσσα, και είναι σημαντικό για μας, που ομιλείται από τους πολίτες της “Βόρειας Μακεδονίας” και τη διασπορά μας και, όπως έχει συμφωνηθεί με το άρθρο 7 της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες».

Η Σία Αναγνωστοπούλου προφανώς και δεν ενοχλήθηκε που έβαλε την τζίφρα της σε μια επίσημη διακρατική συμφωνία, η οποία ήταν γραμμένη με την γλώσσα των ψευτομακεδόνων και τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον υπουργό Εξωτερικών της “Βόρειας Μακεδονίας”, κ. Ντιμιτρόφ, για τη συνεργασία και τη συζήτηση που είχαμε, να χαιρετίσω την υπογραφή της πρώτης συμφωνίας για διάνοιξη διόδου, μίας νέας διόδου στην περιοχή των Πρεσπών, στην περιοχή Λαιμός. Είναι μια σημαντική συμφωνία, η οποία βασίζεται στις διατάξεις της ιστορικής συμφωνίας την οποία υπογράψαμε, της μεγάλης, της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Η αμετανόητη κομμουνίστρια Αναγνωστόπουλου δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της, καθώς με την υλοποίηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών οι Συριζαίοι τελειώνουν ότι άφησε στην μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!

Λογαριάζουν όμως χωρίς την Χρυσή Αυγή που με την στήριξη του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού θα στείλει αυτούς και τα παλιόχαρτα που υπέγραψαν στις Πρέσπες ανεπιστρεπτί στα σκουπίδια της Ιστορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-prodosia-sunechizetai-h-anagnwstopoulou-upegrapse-sumfwnia-me-ta-skopia-s#ixzz5hhY1nTcO

Exit mobile version