Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νικόλαος Χρυσομάλλης: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανακοινώνει την συμμετοχή της στις εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, της παράταξης «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Συναγωνιστή Νικόλαο Χρυσομάλλη.

Η δυναμική και επιτυχημένη παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας την τελευταία πενταετία και η εμπειρία την οποία έχουμε αποκτήσει στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, μας δίνουν το δικαίωμα να ζητήσουμε ακόμη πιο ισχυρή εντολή από τους συμπατριώτες μας της Κεντρικής Μακεδονίας στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο αγώνας μας θα είναι διπλός: Τόσο ενάντια στα σοβαρά προβλήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τα οποία η απελθούσα διοίκηση απέτυχε να επιλύσει, όσο και ενάντια στην κατάπτυστη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και στις συνέπειες που θα έχει όχι μόνο στην περιφέρειά μας αλλά και σε ολόκληρη την Μακεδονία.

Μας τιμούν με την παρουσία τους, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι δεκάδες Ελληνίδες και Έλληνες, άξιες και άξιοι συναγωνίστριες και συναγωνιστές από κάθε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Πρόγραμμα της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Κ.Μ.» είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, πλήρως κοστολογημένο και απόλυτα εφαρμόσιμο. Καλύπτει όλους τους τομείς ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας και αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των νόμιμων κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας, με γνώμονα πάντα την προάσπιση των Ιερών και Οσίων της Φυλής, του Έθνους και της Ορθοδοξίας μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikolaos-chrusomallhs-upopshfios-perifereiarchhs-kentrikhs-makedonias-me-th#ixzz5hhbYEqgX

Exit mobile version