Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτική εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής στο κέντρο του Πειραιά – Φωτορεπορτάζ

Σε συνέχεια του κύκλου δυναμικών πολιτικών δράσεων, συναγωνιστές με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Δεμέστιχα της «Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά» και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Περικλή Μουλιανάκη της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» προχώρησαν σε ενημερωτική εξόρμηση στο κέντρο του Πειραιά.

Για μία ακόμη φορά διαμοιράστηκε τεράστιος όγκος ενημερωτικού υλικού τόσο σε περαστικούς όσο και σε καταστήματα των εμπορικότερων δρόμων του Πειραιά, μιας πόλης που δεινοπάθησε καθ’όλη τη διάρκεια της κρίσης και συνεχίζει να πασχίζει να επιβιώσει μέσα στο γενικότερο κλίμα οικονομικής αβεβαιότητας και πολιτειακής ανασφάλειας.

Οι συναγωνιστές συνομίλησαν με πολίτες που θέλησαν να ενημερωθούν για τις θέσεις και το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής» για την αυτοδιοίκηση, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο στον Εθνικό αγώνα που επιτελείται.

Ιδιαιτέρως ένθερμη υπήρξε η υποδοχή των πολιτών στην Κεντρική Αγορά του Πειραιά, όπου δεν έλειψαν οι επευφημίες και τα χειροκροτήματα υπέρ του Κινήματος. Μάλιστα, πλήθος πολιτών και κυρίως νέοι άνθρωποι πλαισίωσαν τους συναγωνιστές αναζητώντας ενημερωτικά φυλλάδια, ακόμη ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν τον πολιτικό αγώνα που με αυταπάρνηση διεξάγουν.

Η υποστήριξη της κοινωνίας αποτελεί κεκτημένο των Εθνικιστών με τη συνεχή παρουσία τους στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Ενώ ορίζεται ως ο θεμέλιος λίθος για τη συνέχιση του Αγώνα της Χρυσής Αυγής τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikh-ejormhsh-sto-kentro-tou-peiraia#ixzz5hldPVDsV

Exit mobile version