Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά με τίποτα, ούτε στην ευρωβουλή ούτε στα εθνικά κοινοβούλια και νομοθετούν νόμους που να επιτρέπουν την λογοκρισία. Θα διαγράφονται όχι μόνο αναρτήσεις από το διαδίκτυο ως ρατσιστικά και fake news αλλά και σχόλια στις πολιτικά ορθές αναρτήσεις. Με λίγα λόγια στην Ευρώπη των λαθρομεταναστών υπάρχει ελευθερία της γνώμης μόνο αν είναι “κοινή”. Οι καταπιεσμένοι αντιστέκονται σε όλη την Ευρώπη και σύντομα η Νίκη ενάντια στην τυραννία των τραπεζιτών και των “λευκών κολάρων”  θα είναι δική μας.

Μ.Τ.

Το τεκμήριο της αθωότητος, ο Τσίπρας και ο φασισμός – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τα παράνομα μαγαζιά των Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών στο Κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, έκαναν τζίρο την περσινή χρονιά κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Μαγαζιά κυρίως κινητής τηλεφωνίας, εκεί όπου τα περισσότερα προϊόντα είναι προϊόντα κλοπής και παραεμπορίου, παράνομα και χωρίς επίσημα παραστατικά. Μαγαζιά που αλλάζουν χέρια από εβδομάδα σε εβδομάδα χωρίς να πληρώνουν κανέναν φόρο, χωρίς να κόβουν αποδείξεις και χωρίς να τηρούν κανένα νόμιμο ωράριο λειτουργίας. Ήρθαν εδώ παράνομοι και ξυπόλυτοι και τώρα ζούνε σαν μαχαραγιάδες σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών. Συν τοις άλλοις ο Τσίπρας τους κάνει Έλληνες από το παράθυρο χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις. Ως γνωστόν Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Για τον Δήμο της Αθήνας επιλέγω τον Έλληνα Εθνικιστή Ηλία Κασιδιάρη και για την θέση του αυριανού Πρωθυπουργού τον Έλληνα πατριώτη Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Έτσι μόνο οι Έλληνες θα ξαναπάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Νίκη.

Μαρίνα Π.

Ενημερωτική εξόρμηση της Ελληνικής Αυγής στο κέντρο του Πειραιά – Φωτορεπορτάζ

Συγχαρητήρια στην εφημερίδα Εσπρέσσο που έσπασε το εμπάργκο της σιωπής και πρόβαλε ως όφειλε τον Αρχηγό της τρίτης (και σύντομα δεύτερης) πολιτικής δύναμης του τόπου. Όσο αφορά της άλλες φυλλάδες, της “δημοκρατικές” και κίτρινες, όταν θα έρθει η ώρα θα τους αποκλείσουμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο. Η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα εξαφανιστούν γιατί δεν θα έχουν συναγωνιστές χρυσαυγίτες να τους στηρίξουν όπως στηρίζουμε εμείς τον Αρχηγό μας. Καταλαβαίνουμε το άγχος και την φοβία τους, είναι δικαιολογημένα και θα φροντίσουμε να επαληθευτούν με κάθε τρόπο. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!

Γεώργιος Κ.

Η Χρυσή Αυγή στο ετήσιο μνημόσυνο του Ήρωα της Κύπρου, Στρατηγού Γεωργίου Παπαμελετίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-11-martiou-2019#ixzz5hqlIaCgL

Exit mobile version