Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επινόηση της «ακροδεξιάς βίας» στον καιρό του εθνομηδενισμού και η κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

Η επινόηση της «ακροδεξιάς βίας» στον καιρό του εθνομηδενισμού και η κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Η πάγια τακτική της εν Ελλάδι αριστεράς να καταγγέλλει ως φασιστικό οτιδήποτε είναι αντίθετο στις ενέργειες και στην ρητορική της, τυγχάνει πλέον χλευασμού ακόμα και από κεντρώους κύκλους οι οποίοι μέχρι πρότινος φρόντιζαν στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας να την υιοθετούν ολοκληρωτικά. Η όψιμη, ωστόσο, αντίθεσή τους δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με την επικράτηση της κοινής λογικής στα φουρτουνιασμένα τους μυαλά, αλλά αντίθετα με ξεκάθαρους λόγους πολιτικής σκοπιμότητας.

Σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που πρόσκεινται στον φιλελεύθερο χώρο, δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα άρθρο υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «επινοούν φασίστες και τάγματα εφόδου». Η έκπληξη βεβαίως για την πρωτοφανή ομολογία μιας πραγματικότητας την οποία οι «δημοκράτες» αρνούνται να αποδεχτούν εδώ και επτά έτη, μετριάστηκε αίφνης από την ανάγνωση ολόκληρου του τίτλου του άρθρου, το οποίο έδινε και το πολιτικό στίγμα της φιλελεύθερης «αντίθεσης» στην παραμυθολογία της αριστεράς: «τρέμουν βαριά ήττα στις ευρωεκλογές»! Η αλήθεια όμως είναι ότι η καλλιέργεια της καταγγελίας του «εκφασισμού της κοινωνίας» δεν είναι φαινόμενο τωρινό και ούτε αφορά αποκλειστικά τη ρητορική της μαρξιστικής αριστεράς.

Προ των εκλογών του 2012, η τότε αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ και ο ίδιος ο πρόεδρός της, κατήγγειλαν δημοσίως τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του οι οποίες είχαν φτάσει μέχρι του σημείου των επιθέσεων στους πολιτικούς αντιπάλους με κύριο στόχο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Σκοπός της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η κυριαρχία στον χώρο της κεντροαριστεράς και η ηγεμονία του, σκοπός ο οποίος εν τέλει επιτεύχθηκε. Ο πρόεδρος της ΝΔ εκείνη την περίοδο καταφερόταν με οργή κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των προστατευόμενών του, δεσμευόμενος να βγάλει τις κουκούλες των ταραχοποιών μόλις θα αναλάμβανε την εξουσία.

Ο Σαμαράς και η ΝΔ ανέλαβαν την εξουσία αλλά οι πρότερες, προεκλογικές δεσμεύσεις για πάταξη της πολιτικής βίας λησμονήθηκαν γρήγορα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς μετατοπίστηκαν από την αριστερά στην λεγόμενη «άκρα δεξιά». Δίχως καμία αιδώ και φυσικά άνευ ουσιαστικών τεκμηρίων, η ΝΔ μετακύλησε τις αληθείς κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ηγεσίας του κατηγορίες προς την Χρυσή Αυγή. Αιτία της μεταστροφής το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή ενισχυόταν με πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο μαζικά από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της ΝΔ. Με απλά λόγια, η ΝΔ με ευθύνη της ηγεσίας της μετέτρεψε το καταδικαστέο φαινόμενο της υπαρκτής πολιτικής βίας σε ένα μύθευμα κατά ενός πολιτικού αντιπάλου με στόχο να τον εκμηδενίσει εκλογικά. Η ΝΔ συνεπώς είναι εκείνη η οποία ανήγαγε την αντιμετώπιση της υφιστάμενης πολιτικής βίας από την αριστερά σε ζήτημα πολιτικής σκοπιμότητας κατά των Εθνικιστών.

Τα όσα ακολούθησαν είναι γνωστά τοις πάσι: αντί να βγάλει τις κουκούλες των τρομοκρατών της αριστεράς ο Σαμαράς και η ΝΔ έστειλαν κουκουλοφόρους της αντιτρομοκρατικής να συλλάβουν τον Αρχηγό, βουλευτές και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Κι όλα αυτά, υπό το νομικό -τάχα- μανδύα της πάταξης της πολιτικής βίας με την υιοθέτηση με μορφή κατηγορητηρίου των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας κατά της Χρυσής Αυγής από ένα δεδηλωμένο εχθρό της. Η φυλλάδα μάλιστα όπου εργάζεται ο συγκεκριμένος, αποτελεί σήμερα την εμπροσθοφυλακή των στρατευμένων δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ωστόσο δεν χάνει ευκαιρία να αποθεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους σταυροφόρους της ΝΔ κατά των Εθνικιστών, με αξιοσημείωτη συμπάθεια στο πρόσωπο του Ν. Δένδια!

Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν του 2013 και μέχρι σήμερα, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών διώκεται και κατασυκοφαντείται. Στερείται βασικών συνταγματικών του ελευθεριών και περιορίζεται συστηματικά, προκειμένου να απολέσει την εκλογική του δυναμική και κυρίως την κοινωνική του επιρροή. Υφίσταται όμως ακόμη μια καθημερινή πραγματικότητα την οποία οι πολίτες βιώνουν αλλά οι «δημοκράτες» πολιτικοί αρνούνται να παραδεχτούν: η πολιτική βία δεν καταπολεμήθηκε αλλά κυριαρχεί και μάλιστα εντείνεται ολοένα και περισσότερο. Και τούτο συμβαίνει διότι η ΝΔ για λόγους ψηφοθηρικούς εστράφη όχι κατά των υπευθύνων άσκησης της πολιτικής βίας αλλά κατά ενός κόμματος που της «έκλεβε» ψήφους.

Να γνωρίζουν συνεπώς οι συμπατριώτες μας, πως η αντίδραση των φιλελεύθερων στις κραυγές των αριστερών περί «φασιστικής απειλής» και στην συστηματική κατασκευή «ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου», είναι πρόσκαιρη και καθ’ όλα ψευδεπίγραφη. Δεν τους ενοχλεί η πολιτική βία της αριστεράς την οποία μάλιστα αβαντάρουν και επιδιώκουν, αλλά η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής. Αυτή η άνοδος είναι το ουσιαστικό τους πρόβλημα και εμείς οι Εθνικιστές και Πατριώτες έχουμε καθήκον να το αναβαθμίσουμε σε πολιτικό τους εφιάλτη!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epinohsh-ths-akrodejias-bias-ston-kairo-tou-ethnomhdenismou-kai-h-katasuk#ixzz5hqm9lmfe

Exit mobile version