Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου: Ψήφισα Τσίπρα και ο γιος μου, που ήταν συμμαθητής του, με μούντζωσε!

Ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου: Ψήφισα Τσίπρα και ο γιος μου, που ήταν συμμαθητής του, με μούντζωσε!

Κάποτε τον Τζέφρυ Παπανδρέου, που είχε εκλεγεί με 44%, κανείς δεν παραδεχόταν ότι τον είχε ψηφίσει. Τώρα, με τον Τσίπρα, δεν έχουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο, αφού υπάρχουν ακόμα κάποιοι που παραδέχονται πως τον ψήφισαν, όπως η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, είπε:

«Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».

Δεν μας προκαλεί καθόλου έκπληξη ότι ο Τσίπρας ήταν «όλη μέρα απ’ έξω». Προφανώς έλειπε και από τα μαθήματα για τον Καβάφη, αλλά και από τα μαθήματα της Γεωγραφίας που θα τον βοηθούσανε σχετικά με την «Λέσβο» και την «Μυτιλήνη».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hthopoios-anna-panagiwtopoulou-pshfisa-tsipra-kai-o-gios-mou-pou-htan-summa#ixzz5hs3ltfgV

Exit mobile version