Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προβληματισμένη η Νέα Δημοκρατία από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα: Ετοιμάζεται εσπευσμένα περιοδεία στελεχών και βουλευτών!

Προβληματισμένη η Νέα Δημοκρατία από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα: Ετοιμάζεται εσπευσμένα περιοδεία στελεχών και βουλευτών!

Η περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσή Αυγής στην Μακεδονία ακόμα συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα στους πολιτικάντηδες ολάκερου του λεγόμενου «συνταγματικού», προδοτικού στην πραγματικότητα, «τόξου».

Έτσι, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Μακεδονία», ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρα Τσίπρα να ανέβει στην Μακεδονία, η ΝΔ, η οποία υφίσταται τεράστια πίεση από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Βόρεια Ελλάδα, ετοιμάζει περιοδεία… βαρυσήμαντων στελεχών στην Βόρεια Ελλάδα, για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Γράφει, λοιπόν, η εφημερίδα: «Οι εξορμήσεις ξεκίνησαν από προχτές με επίσκεψη του τομεάρχη Υγείας Βασίλη Οικονόμου και του γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα και θα συνεχισθούν με περιοδείες της τομεάρχη παιδείας Νίκης Κεραμέως στη Λάρισα και στην Άρτα, ενώ ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική στις 18 Μαρτίου, το Κιλκίς στις 26 Μαρτίου και την Πέλλα στις 31 Μαρτίου. Πρόκειται για νομούς όπου η Χρυσή Αυγή είχε και συνεχίζει να έχει ανεβασμένα ποσοστά και η Πειραιώς παίρνει τα μέτρα της

Δεν ξέρουμε τι… μέτρα παίρνει η Πειραιώς, αλλά άμα περιμένουν να αντιστρέψουν το κλίμα με την Κεραμεώς των… LGBT «συλλογικοτήτων», τον Αυγενάκη που δήλωνε ότι η ΝΔ «δέχεται πιέσεις από μεγάλες δυνάμεις» για να προδώσει την Μακεδονία και τον… «πολύ» Μάκη Βορίδη, μάλλον πλανώνονται πλάνην οικτράν.

Αναμένουμε… διακαώς τις «τσεκουράτες» κουβέντες του τελευταίου, ο οποίος θα κληθεί να εξηγήσει στους Μακεδόνες την θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι «θα σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών».

Ας το καταλάβουν καλά οι πολιτικάντηδες, ροζ, γαλάζιοι ή… επαμφοτερίζοντες. Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αναπόδραστη και αναπόφευκτη. Οι δε περιοδείες που σχεδιάζουν στην Βόρεια Ελλάδα θα λειτουργήσει ως μπούμερανγκ για τους προδότες όλων των παρατάξεων.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/problhma-me-thn-chrush-augh-ston-borra-kai-gia-th-nea-dhmokratia-etoimazeta#ixzz5htDrl2q1

Exit mobile version