Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Χρόνια πολλά αδέρφια, σήμερα ο ουρανός θα γεμίσει με γαλανόλευκους αετούς προς πείσμα των καιρών και θα τους θυμίσουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Μακεδονία μας, όλα τώρα αρχίζουν. Όπως τότε έτσι και τώρα οι αγνοί Έλληνες θα στελεχώσουν τους κατά τόπους Εθνικιστικούς πυρήνες και θα αντισταθούν μέχρις εσχάτων υπερασπίζοντας τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας. Χρόνια Πολλά και καλή Σαρακοστή!

Μάνος Κ.

Μεγάλη ενημερωτική δράση του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης – Φωτορεπορτάζ

Σήμερα είναι Καθαρά Δευτέρα αλλά η πραγματική Καθαρή Δευτέρα θα είναι μετά το βράδυ των εκλογών, που θα βλέπουν οι ανθέλληνες τα ποσοστά μας και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Θα τους μαυρίσει ο Έλληνας για να δει μια άσπρη μέρα. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό, όταν βγουν οι άεργοι πολιτικάντηδες στην ανεργία, εκεί που ανήκουν. Κανένας Έλληνας δεν θα δεχθεί την προδοσία που έκαναν στην Μακεδονία μας. Ήρθε το τέλος τους και απλά δεν το ξέρουν ακόμα, σύντομα θα το μάθουν.

Τ. Α.

Λαοθάλασσα στους δρόμους της Κατερίνης για την Μακεδονία μας – Φωτογραφίες, Βίντεο

Άδειο το κέντρο της Αθήνας λέει η κυριούλα στο δελτίο των ειδήσεων λόγω Καθαράς Δευτέρας. Λάθος κυρία μου, άδειο λόγω ανέχειας, βρωμιάς, εγκληματικότητας και λαθρομεταναστών. Πού να πάμε στην Αθήνα να κάνουμε κούλουμα; Στου Φιλοπάππου που ληστεύουν και μαχαιρώνουν ή στο κέντρο της Αθήνας που το έχουν καταλάβει οι παράνομοι αλλοδαποί και πουλάνε πρέζα και λαθραία τσιγάρα. Η Αθήνα (και όχι μόνο η Αθήνα) έχει γίνει τριτοκοσμική πόλη και είναι πλέον μη βιώσιμη. Δραπετεύουν λοιπόν οι Αθηναίοι από την χαβούζα που έφτιαξε η πολιτική των “δημοκρατών” που μας κυβερνούν και το διαφημίζουν στα κανάλια αντί να ντρέπονται για τα χάλια τους. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Στέλλα Ι.

Σαρακοστή – Το νόημα της νηστείας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-12-martiou-2019#ixzz5hy59Wewq

Exit mobile version