Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σέρρες – Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας στη Δάφνη Σερρών

Εν μέσω κλίματος συγκίνησης, αλλά και πένθους τελέστηκε την περασμένη εβδομάδα το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο εις μνήμην των θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας στη Δάφνη του νομού Σερρών. Η εν λόγω εκδήλωση, όπως και όλες οι αντίστοιχες που πραγματοποιούνται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, αποτελεί μία από τις πολλές απτές αποδείξεις περί της εγκληματικής ιστορίας της ελληνικής αριστεράς, η οποία στο όνομα της ουτοπικής ανθελληνικής ιδεολογίας της δε δίστασε -ακόμα και πριν την περίοδο του συμμοριτοπολέμου- να δολοφονήσει αδιάκριτα και με εκδικητικό μένος αθώους νέους και ηλικιωμένους, άνδρες και γυναίκες.

 

Η λίστα με τα θύματα των ληστοσυμμοριτών του ΕΑΜ, τα οποία δολοφονήθηκαν κατά τα έτη 1943-1945 στο μικρό αυτό χωριό των Σερρών αποδεικνύει τη μανία των μπολσεβίκων, αλλά και το θράσος των πολιτικών τους επιγόνων οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς συνεχιστές της «αριστερής παράδοσης», χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να ζητήσουν μία συγγνώμη για τις καταστροφές, τις λεηλασίες, τις δολοφονίες και το κακό που προκάλεσαν στη χώρα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην βουλευτής Σερρών, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του κινήματος. Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε η εμφάνιση αντιπροσωπείας βουλευτών της αριστερόδουλης ΝΔ, η οποία τελευταία φαίνεται να επιδίδεται σε πολιτικά εκμεταλλεύσιμες αντικομμουνιστικές φανφάρες (εκ του ασφαλούς), ενώ πάγια στάση της είναι η διαβεβαίωση περί σεβασμού της αριστεράς και των «αγώνων» της.

Για εμάς κάθε μνημόσυνο και κάθε τέτοιου είδους εκδήλωση αποτελούν ιστορική παρακαταθήκη η οποία χρήζει σεβασμού και όχι πεδίο πολιτικάντικης προπαγάνδας, προς τέρψη του δεξιού ακροατηρίου, το οποίο προ πολλού έχει αποχαιρετήσει η πατριδοκάπηλη ΝΔ με τις υπουργοποιήσεις στελεχών της στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την ενσωμάτωση «αδέκαστων» αριστερών στις κοινοβουλευτικές τις τάξεις. Ως εκ τούτου η παρουσία της στις λεγόμενες «γιορτές μίσους», όπως μέχρι πρότινος τις αποκαλούσε και η ίδια, αποτελεί πολιτική φτήνια και ασέβεια στους συγγενείς των θυμάτων.

Την Παρασκευή 8-3-2019 πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας για την ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη με την Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νικόλαου. Ο Συναγωνιστής κάνοντας μια αναδρομή στο έργο της Ελληνικής Αυγής στην περιφέρεια, επεσήμανε πως ο αγώνας όλων των Χρυσαυγιτών γίνεται για την πατρίδα και τον Λαό, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε κάποιες από της θέσεις του αυτοδιοικητικού βραχίονα της Χρυσής Αυγής.

Τόνισε ιδιαίτερα τον αγώνα που θα δώσει η Ελληνική Αυγή για την Μακεδονία μας ενάντια σε εθνομηδενιστές όλων των παρατάξεων, αλλά και για την βελτίωση της καθημερινότητας των Μακεδόνων. Τέλος κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση ώστε η μάχη αυτή να είναι νικηφόρα. Με το τέλος της ομιλίας όλοι οι Συναγωνιστές, νιώθοντας το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας αυτός στις μέρες μας,  σε στάση προσοχής έψαλαν το Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn747#ixzz5hy5bNz9w

Exit mobile version