Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Θέλουν να ανταλλάξουμε αγάλματα με τους σκοπιανούς οι συριζαίοι. Να τους δώσουμε τον γυάλινο δρομέα και να μας στείλουν το δικό τους. Ας το στείλουν, να έχει την τύχη του “Φύλαξ”, εκτός και αν στείλουν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που η θέση του είναι εδώ στην Ελλάδα, στην Μακεδονία. Πέραν αυτού όμως, καμία ανταλλαγή με τους σκοπιανούς, τους παραχαράκτες της Ιστορίας, δεν είναι αποδεκτή!

Ν. Ρ.

Αλήτικος νόμος στα μέτρα του μαρξιστικού παρακράτους: Πλημμεληματάκι οι μολότωφ!

Βγήκαμε από το μνημόνιο, βγήκαμε στις αγορές αλλά η δόση του ενός δισ. άφαντη. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται και έχουν περάσει τέσσερα μέχρι στιγμής! Οι ανίκανοι ανθέλληνες της αριστεράς και της οπισθοδρόμησης, αφού γέμισαν την Ελλάδα με αλλοδαπούς, αφού αύξησαν τους φόρους, αφού μείωσαν τα μεροκάματα και αφού υπόγραψαν εικονικά “πλεονάσματα” βυθίζουν την χώρα ακόμα πιο βαθιά στον βούρκο της ύφεσης. Κλαίγονται για την μη καταβολή της δόσης του ενός δισ. ενώ ακόμα και ένας μπακάλης γνωρίζει ότι σε έναν τρύπιο κουβά, όσο νερό και να ρίξεις, δεν πρόκειται να γεμίσει αν δεν κλείσεις πρώτα τις τρύπες! Οι κλέφτες στην φυλακή! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Μ.Ι.

Θέλουν και βραβείο για την προδοσία! Κατρούγκαλος: «Κατάλληλη αναγνώριση το Νόμπελ Ειρήνης για την Συμφωνία των Πρεσπών»

Συνωμοσία της σιωπής για την Χρυσή Αυγή  από όλα τα ΜΜΕ, από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και από τον δημόσιο διάλογο γενικά. Η πολιτικά ορθή τυραννία που αποκλείει κάθε άποψη που δεν είναι βολική για το σύστημα εξουσίας απομονώνεται και φιμώνεται. Εξαίρεση αποτελούν οι γραφικοί και οι γελοίοι που χρησιμεύουν σαν μαξιλαράκια, όταν παραστεί ανάγκη πχ Καμμένος. Στην αληθινή κοινωνία όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, οι Έλληνες νιώθουν την ανάγκη για πολιτική κάθαρση και είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή. Αυτό δεν αλλάζει και τίποτα δεν μας τρομοκρατεί. Η απάθεια έχει τελειώσει και ήρθε η ώρα της τιμωρίας!

Ειρήνη Ι.

“Πάγωσε” η απόδοση του 1 δισ. ευρώ από το Eurogroup: Οι διεθνείς τοκογλύφοι απαιτούν περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-13-martiou-2019#ixzz5i2GirFyC

Exit mobile version