Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το θηλυκό γένος…

Το θηλυκό γένος…

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός”

Μήπως είναι το Α και το Ω της ύπαρξής μας;

Ζωή – Φύση – Γη – Άνοιξη – Αγάπη – Ευτυχία – Υγεία – Χαρά – Ηδονή – Αμαρτία (γλυκειά εννοείται) – Γέννηση – Ανάσταση – Δόξα – Ευλογία – Αξιοπρέπεια – Υπόσταση – Θρησκεία – Ιστορία – Σημαία – Ελευθερία – Λεβεντιά – Ωδή – Ίαση – Ομορφιά – Φαντασία – Τύχη – Κοσμογονία – Δημιουργία – Δίκη – Τιμωρία – Ψυχή – Πατρίδα – Ελλάδα – Τιμή και βέβαια, Χρυσή Αυγή!

Όλα αυτά τα μεγαλειώδη και πολύτιμα συστατικά της ύπαρξής μας είναι Γένους θηλυκού!!! Τυχαίο; Δε νομίζω…

Μήπως η δική μας κουλτούρα, η δική μας ιστορία, ο δικός μας πολιτισμός, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ισλαμοαρρώστεια που βίαια φυτεύουν μέσα στη χώρα μας, και που έχει την γυναίκα σαν ένα αντικείμενο αναπαραγωγής, χωρίς καμία αξία, κανένα δικαίωμα, σαν ένα ανθρώπινο σκουπίδι, που δεν έχει λόγο πουθενά;

Πώς θα συνυπάρξουμε λοιπόν μαζί τους; Μόνο με ένα τρόπο. Με το να μην ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! Και αυτό μόνο με μια Ελληνόψυχη λύση θα επιτευχθεί! Με την Χρυσή Αυγή!

Να μην επιτρέψουμε σ’ αυτά τα σκουπίδια του πολιτισμού να μολύνουν το μεγαλείο του Ελληνικού θηλυκού Γένους, του Μοναδικού στην παγκόσμια ιστορία, που η θεϊκή του μήτρα γέννησε την χώρα των Θεών, την Ελλάδα! Και πολύ αργότερα, οι απόγονοι, την Ευρώπη! Για να μην πω για τα δισέγγονα και τρισέγγονα σ’ ολόκληρη την Γη!

ΣΕΒΑΣΜΟ λοιπόν άνθρωπε στην ΓΥΝΑΙΚΑ! Αν τιμάς την Ζωή, τίμα και την ΓΥΝΑΙΚΑ!

Χρόνια σου πολλά αιώνια ομορφιά της ύπαρξής μου… Χρόνια σου πολλά Αληθινή, Ποθητή, Τιμημένη, Μεγαλόχαρη ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Γιώργος Πετρόχειλος

Ηθοποιός, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-thhluko-genos#ixzz5i2Hk7fKV

Exit mobile version