Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Eurostat: H Ελλάδα πεθαίνει!

Eurostat: H Ελλάδα πεθαίνει!

Από τους χαμηλότερους δείκτες γονιμότητας έχει η Ελλάδα σύμφωνα με την Eurostat!

Ειδικότερα, στην Ελλάδα ο δείκτης γεννήσεων ανά γυναίκα είναι στο 1,3 ενώ ο μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 1,59 γεννήσεις ανά γυναίκα. Να σημειωθεί επίσης ότι οι Ελληνίδες αποκτούν το πρώτο τους παιδί σε ηλικία άνω των 30 ετών, ενώ ο μέσος όρος της Ε.Ε. είναι τα 29 έτη.

Η χώρα με τον υψηλότερο δείκτη γονιμότητας είναι η Γαλλία και ακολουθεί η Σουηδία και η Ιρλανδία. Βλέπουμε ότι οι δύο πρώτες χώρες στην γονιμότητα είναι χώρες που έχουν πολύ υψηλά ποσοστά μουσουλμάνων και με χαλαρές πολιτικές σε σχέση με την λαθρομετανάστευση. Η τρίτη χώρα είναι η Ιρλανδία που είναι ίσως από τις πιο παραδοσιακές και κλειστές χώρες της Ε.Ε. σε θέματα λαθρομετανάστευσης και έχει τον δεύτερο υψηλότερο δείκτη τρίτεκνων μητέρων. Άρα ο εκβιασμός «Ή λαθρομετανάστες ή αφανισμός» εκ των δημοσιευμένων στοιχείων της Eurostat δεν ισχύει.

Η Ελλάδα πεθαίνει και αυτό δεν είναι ζήτημα «μισαλλοδοξίας», είναι απλά μαθηματικά. Η έμμεση φορολόγηση των νεογέννητων Eλληνόπουλων, θεωρώντας τα ως «τεκμήριο» διαβίωσης και η ανεξέλεγκτη επιδότηση των αλλοδαπών είναι βιολογική αυτοκτονία για το Έθνος των Ελλήνων. Αν σε αυτά προσθέσουμε την οικονομική κρίση των τελευταίων δέκα ετών το πρόβλημα διογκώνεται.

Η Χρυσή Αυγή στο πρόγραμμά της στηρίζει απόλυτα την μητρότητα των Ελληνίδων, θεωρώντας ότι η μητρότητα είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurostat-upogennhtikothta#ixzz5i3RqDdgw

Exit mobile version