Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ανακοινώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ χθες και όπως αναμενόταν με καμία έκπληξη. Δικαιωματάκηδες, “αριστεροί επαναστάτες” της μαμάς και του μπαμπά εκ του ασφαλούς, λαθρομετανάστες και υπάλληλοι του τουρκικού προξενείου. Εννοείται ότι όλοι οι νυν ευρωβουλευτές θα είναι και πάλι υποψήφιοι ως επιβράβευση για το ευρωπαϊκό ανθελληνικό τους έργο. Θα ψάχνουν την ψήφο τους οι σκοπιανομπολσεβίκοι, να δουν τι εστί προδοσία. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν!

Ιωάννης Ι.

H Χρυσή Αυγή απαντά για τον νέο ποινικό κώδικα: Δώρο του ΣΥΡΙΖΑ στους μιζαδόρους της ΝΔ η κατάργηση του Νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου – ΒΙΝΤΕΟ

Φίλοι της Χρυσής Αυγής μην ακούτε τα νούμερα που δίνουν οι κάθε λογής επιτήδειοι “δημοσκόποι”. Τα νούμερα των δημοσκοπήσεων είναι πολύ μεγαλύτερα και πολύ πιο πάνω του διψήφιου. Η Νέα Δημοκρατία με το ζόρι εισπράττει ένα 3%-5% από την γενική δυσαρέσκεια και την φθορά της ανθελληνικής κυβέρνησης μετά από 4 χρόνια ψέμματα και προδοσίας και το εκλογικό σώμα στρέφεται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό θα κλιμακωθεί όσο πλησιάζουμε στις εκλογές και γι’ αυτό τρέχουν να νομιμοποιήσουν όσους περισσότερους παράνομους αλλοδαπούς μπορούν και φτιάχνουν επιτροπές λογοκρισίας για το διαδίκτυο. Με πολύ προσοχή για τυχόν προβοκάτσιες, η νύχτα των εκλογών θα είναι ένας πραγματικός εφιάλτης για τους προδότες και τους συνεργούς τους. Ζήτω η Ελλάδα!

Κ.Τ.

Νέα πρόκληση του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου»: Ζητούν να διδάσκεται η «μακεδονική γλώσσα» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!

Θέλουν και Νόμπελ Ειρήνης οι προδότες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς. Δεν κοιτούν τα χάλια τους τα ψώνια, που τους στείλαμε να μας εκπροσωπήσουν και προσκύνησαν τους σκοπιανούς αμαχητί, θέλουν και βραβείο. Θα πάρουν αυτό της ανοιχτής παλάμης και της δικογραφίας για εσχάτη προδοσία, όταν έρθει η ώρα. Τίποτα δεν ξεχνάμε και όσο μιλούν δυσχεραίνουν την θέση τους.

Ειρήνη Ο.

Οι συριζαίοι προστάτες των δολοφόνων της Marfin προκαλούν! Κυρίτσης: Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότωφ…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-14-martiou-2019#ixzz5i988x1DH

Exit mobile version