Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δικτατορία εναντίον πολιτών

Δικτατορία εναντίον πολιτών

Άρθρο στο “Εμπρός”

Παρακολουθήσεις. Προληπτικές προσαγωγές. Αστυνομία Σκέψης. Τρομοκρατία. «Ελληνοποιήσεις» τριτοκοσμικών ψηφοφόρων. Η άλωση της Ελλάδος προχωρά και μόνον οι Εθνικιστές με  την Χρυσή Αυγή είναι σε θέση να την σταματήσουν. Ας σταματήσουμε, λοιπόν, τους δολοφόνους του Έθνους.

Η αρχή έγινε με την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Εν ενεργεία βουλευτές και ο Αρχηγός του κόμματός τους, χωρίς την προηγούμενη άρση της βουλευτικής ασυλίας τους, περιφέρονταν σε ζωντανή σύνδεση με τις  βραδυνές ειδήσεις, σιδεροδέσμιοι στην ΓΑΔΑ και στον Κορυδαλλό. Ήσαν, υποτίθεται, διευθυντές μιας «εγκληματικής οργάνωσης» την οποίαν κανείς έως σήμερα, έξι χρόνια μετά, δεν κατάφερε να στοιχειοθετήσει, ούτε, πολύ περισσότερο,  να αποδείξει, παρά τις συρραφές διαφόρων υποθέσεων που σε φυσιολογικές συνθήκες θα ονομάζονταν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Τότε, ελάχιστοι νομικοί, πολιτικοί, και «επώνυμοι» πολίτες τόλμησαν να υψώσουν την φωνή τους και να μιλήσουν για την καταστρατήγηση κάθε έννοιας Δικαίου, τυπικά και ουσιαστικά. Λίγοι τόλμησαν να πουν πως κανείς δεν είναι ένοχος μέχρις ότου αποδειχθεί η ενοχή του, και πως το αντίθετο, αυτό που προπαγανδίζεται και διασπείρεται στα ΜΜΕ, πως «η Χρυσή Αυγή είναι συλλήβδην ένοχη, κι ας αποδείξει ότι δεν είναι», ούτε την Δημοκρατία ούτε την Λογική, ούτε τον Δικαιικό μας πολιτισμό εκφράζει.

Έξι χρόνια μετά και με την δίκη να σέρνεται σε δαιδαλώδεις δρόμους άσχετων και επουσιωδών ατραπών, το κράτος-μαριονέτα της Μεταπολιτεύσεως, το βαθύ κράτος που αφέθηκε ασύδοτο να καταπατά τα στοιχειώδη δικαιώματα των νόμιμα εκλεγμένων (κατ’ επανάληψιν έκτοτε) εκπροσώπων του Λαού, στρέφεται τώρα εναντίον των ίδιων των πολιτών του, χτυπώντας στην ρίζα της κοινωνίας.

Όσοι το 2013 έλεγαν πως αυτά συμβαίνουν «στους ακραίους» και πως αν είσαι συνετός και νοικοκύρης πατριώτης δεν σε πειράζει κανείς, βλέπουν τώρα (και πολύ περισσότερο θα δουν στους μήνες που έρχονται) να επαληθεύεται η λαϊκή ρήση «Όταν ακούς του γείτονά σου περίμενε και τα δικά σου».  Όταν οι Χρυσαυγίτες καθυβρίζονται νυχθημερόν, αποκλείονται αυθαίρετα από την τηλεόραση, ακόμη και την κρατική, όταν τους βάζουν επί 18 μήνες στην φυλακή χωρίς καμία απόδειξη ενοχής και δεν κουνιέται φύλλο από όσους υπερασπίζονται δήθεν την ελευθερία της σκέψεως και του λόγου, πώς να μην αποθρασυνθεί το κράτος-μαριονέτα;

Πώς να μην στείλει τους μισθοφόρους με τις μάσκες να ξυλοκοπήσουν την μάνα τους και τον πατέρα και τα αδέλφια τους, άοπλους πολίτες, άνδρες γυναίκες και παιδιά, πώς να μην τους ανοίξει τα κεφάλια, να μην τους ρίξει στο πρόσωπο χημικά;

Αν κάποτε ήταν μακριά η Σερβία και το Κόσσοβο, τώρα είναι εδώ,  λίγο πιο νότια από την «Βόρειο» Μακεδονία, και λίγο πιο ανατολικά από την Βόρειο Ήπειρο. Αν το 2013 η Χρυσή Αυγή ήταν «οι άλλοι» σήμερα «οι άλλοι» είναι οι μητέρες και τα παιδιά που διαδηλώνουν για την Μακεδονία μας. Ποιος θα είναι αύριο «ο άλλος»; Ο επόμενος που δεν θα αρέσει στην κυβέρνηση του κυρίου Δένδια της ΝΔ που καταχειροκροτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον αντιχρυσαυγίτικο ρόλο του στο θέατρο σκιών της ψευτο-Δημοκρατίας; Το θράσος όσο αφήνεται να μεγαλώνει, περισσεύει.

Με αυτό το θράσος και την πεποίθηση του ανεξέλεγκτου και ατιμώρητου οι Σαμαράδες, οι Δένδιες, οι Βορίδηδες, οι Ψινάκηδες, οι Πολάκηδες, οι Δούρου, οι Γεροβασίλη, παρακολουθούν πολίτες, κυνηγούν πολίτες, δέρνουν πολίτες, αφήνουν πολίτες να καούν και Ελληνόπουλα να πεθάνουν.

Με αυτόν τον αέρα  η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, μίλησε δημόσια και ανερυθρίαστα για τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά, και αποκάλυψε  ότι οι αρχές παρακολουθούν τις αναρτήσεις  πολιτών στο διαδίκτυο, βαφτίζοντας «παράνομες» διαδικασίες και «πράξη βίας»  τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων για τα εθνικά μας ζητήματα και την αντίδρασή τους στην Προδοσία των Πρεσπών.

Με το θάρρος που τους δίνει η αδράνεια της υπνωτισμένης μάζας, της μάζας που δεν αντιδρά και δεν συμπαρίσταται στον γείτονά του, όπως δεν συμπαραστάθηκε στην Χρυσή Αυγή, δεν συμπαραστάθηκε στην Μάνδρα, δεν συμπαραστάθηκε στο Μάτι, δεν συμπαρίσταται σε όσους διώκονται γιατί υπερασπίζονται στοιχειωδώς τα δίκαια του Ελληνικού λαού, γιατί αυτά είναι «ακραίες» καταστάσεις και δεν τον αφορούν, με αυτήν την αβάντα της αδιαφορίας και του ωχαδελφισμού, ο αριθμός αιτημάτων της κυβέρνησης προς το facebook και την  google για άρση του απορρήτου των χρηστών τους, από το 2013 έως το 2018 έχει τετραπλασιαστεί.

Οι προσαγωγές δεν είναι ακόμα συλλήψεις και προφυλακίσεις, όπως στην περίπτωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είναι όμως εργαλείο τρομοκράτησης του μέσου πολίτη ώστε να φοβηθεί και να μην ξαναξεμυτίσει από το σπίτι του. Το ίδιο έκαναν και με τους «αγανακτισμένους» όταν «γνωστοί –άγνωστοι» έκαψαν τους ανθρώπους στην Μαρφίν, μεταξύ των οποίων και μια έγκυο γυναίκα, προκειμένου να σοκάρουν και να καταπνίξουν την λαϊκή αντίδραση.

Για το ολοκληρωτικό κράτος δεν υπάρχουν Δημοκρατία και Ελευθερίες, δεν υπάρχουν αθώοι και ένοχοι. Υπάρχουν μόνο όσοι είναι εναντίον του. Προς αυτό το Ολοκληρωτικό κράτος οδεύουμε και όσοι δεν το καταλαβαίνουν και δεν ενισχύουν τις δυνάμεις της Εθνικής Αντίστασης σύντομα θα μάθουν με τον πιο πικρό τρόπο πως «Όταν ακούς του γείτονά σου, περίμενε και τα δικά σου».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diktatoria-enantion-politwn#ixzz5i99FGIZr

Exit mobile version