Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανδρέας Δημητρόπουλος: Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου με την Ελληνική Αυγή Διαβάστε περισσότερα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για τον Πύργο – Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Δημητρόπουλος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους χιλιάδες υποστηρικτές και φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ηλεία, ότι θα συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές του Πύργου με τον συναγωνιστή ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ».

Παρακολουθώντας στενά τα τεκταινόμενα όλων των συνιστωσών του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου διαπιστώσαμε ότι υπάρχει τεράστιο κενό και ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ χώρος δεν εκπροσωπείται, ενώ δυστυχώς, οι σκοτεινές συνεργασίες και οι υπόγειες συμφωνίες, ήταν ο κανόνας όλα αυτά τα χρόνια, σε βάρος των δημοτών της πόλης μας.

Ήρθε ο καιρός να στηρίξεις τους ελληνόψυχους νέους της διπλανής σου πόρτας, που αφουγκράζονται τα προβλήματά σου. Ήρθε ο καιρός να στηρίξεις ανθρώπους του μόχθου για να ακουστεί η φωνή σου ΔΥΝΑΤΑ, χωρίς μισόλογα και συμβιβασμούς.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την διαφορά, γιατί ΕΣΕΙΣ μας ζητήσατε έναν Δήμο καθαρό και Ελληνικό. Και ΜΑΖΙ ΣΟΥ θα τα καταφέρουμε!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/andreas-dhmhtropoulos-upopshfios-dhmarchos-purgou-me-thn-ellhnikh-augh#ixzz5i9YwPc00

Exit mobile version