Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλπάζει η Χρυσή Αυγή: Συνεχής άνοδος και σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Interview

Νέα δημοσκόπηση που αποτελεί χαστούκι στους εθνομηδενιστές δημοσιεύτηκε από την εταιρεία Interview για λογαριασμό της εφημερίδας Politik.

Σύμφωνα με την πανελλαδική αυτή έρευνα που αφορά το τέλος του Φεβρουαρίου, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται ξεκάθαρα Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, ανεβάζοντας το ποσοστό της κατά μία ποσοστιαία μονάδα και φτάνοντας το 7,4% άνευ αναγωγής.

Η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται πρώτη, πλην όμως εξαιρετικά στατική με ποσοστό 31,5%, ενώ ο Σύριζα δεύτερος με ποσοστό 22,3%. Την Βουλή συμπληρώνουν το ΠαΣοΚ με ποσοστό 6,1%, που αναμένεται μέχρι τις εκλογές να μειωθεί γύρω στο 3% και το ΚΚ€ με το κλασσικό 5% των απολιθωμάτων του εν Ελλάδι σταλινισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσοστό της Χρυσής Αυγής με την πρέπουσα αναγωγή που δεν κάνει η εφημερίδα είναι 8,5% και θεωρείται πολύ πιθανό (γεγονός που το σημειώνει με ανησυχία η εφημερίδα) ότι μέχρι τις εκλογές θα προσεγγίσει το διψήφιο.

Κάτι τέτοιες δημοσκοπήσεις εξηγούν την ανησυχία ολόκληρου του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος, το οποίο έχει βγει σύσσωμο στην «αντιφασιστική» γύρα προς άγραν ψήφων και αντιστροφή του κλίματος, με συνεχείς επιθετικές δηλώσεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου και επιχειρήσεις τρομοκρατίας.

Καθόλου τυχαίες, οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής σε Καβάλα και Ασπρόπυργο, που δεν «έτυχαν» καταδίκης από το «συνταγματικό τόξο».

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν και συνεχίζουν τον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, ενάντια στο προδοτικό «τόξο» που καταδυναστεύει τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kalpazei-h-chrush-augh-sunechh-anodo-kai-statherh-trith-politikh-dunamh-tou#ixzz5iGipWvZn

Exit mobile version