Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης με την “Ελληνική Αυγή”, Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην «Εγνατία Τηλεόραση» – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην «Εγνατία Τηλεόραση» μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναφορικά με την οικτρή διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την αναβάθμιση της πόλης.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρέπει να πάψει η καταστολή και η βία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι τελούν το πατριωτικό τος καθήκον αντιτιθέμενοι στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Παράλληλα, κατέστησε σαφή την πρόθεσή του να αναβαθμίσει την εμπορική δραστηριότητα της πόλης, εξαλείφοντας το παρεμπόριο και να δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους αντιμετωπίζοντας την εγκληματικότητα που προέρχεται κυρίως από την αθρόα εισδοχή λαθρομεταναστών.

Κλείνοντας, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε ότι στο πρόγραμμα της “Ελληνικής Αυγής” περιλαμβάνεται η καθαριότητα της πόλης όπως και η επίλυση του κυκλοφοριακού ζητήματος στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-egnatia-thleorash-milhse-o-dhmotikos-sumboulos-kai-upopshfios-dhmarcho#ixzz5iGj3YU5P

Exit mobile version