Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο άνθρωπος του τουρκικού προξενείου πίσω από τον Μητσοτάκη στην Ροδόπη

Ο άνθρωπος του τουρκικού προξενείου πίσω από τον Μητσοτάκη στην Ροδόπη

Διαβάσαμε σήμερα ότι ελέω της υψηλής δυναμικής της Χρυσής Αυγής στην Βόρειο Ελλάδα, ο Μητσοτάκης ξεκουνήθηκε και άρχισε… περιοδεία. Φευ, όμως, παρότι προσπαθεί να παρουσιαστεί ως «πατριώτης», η προσπάθεια χαρακτηρίζεται από πλήρη αποτυχία.

Μονάχα τις φωτογραφίες αν κοιτάξει κανείς, αντιλαμβάνεται ευθύς αμέσως τι ακριβώς ιδέες πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία για την Θράκη και την Ροδόπη. Οι ιδέες και οι θέσεις αυτές δεν απέχουν και πολύ από του Ερντογάν.

Πίσω, λοιπόν, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται ο εκλεκτός της ΝΔ στην περιοχή, Χρήστος Μέτιος, ο οποίος – όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει είναι θαμώνας του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, όπως φαίνεται και στην παρακάτω – δυστυχώς όχι μοναδική – φωτογραφία του εκεί.

Επίσης, βλέποντας την φωτογραφία του Μητσοτάκη με πίσω του τον Μέτιο, δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε την εξυπηρέτησή του προς τον Ερντογάν όταν οι περιφερειακοί του σύμβουλοι αποχώρησαν για να μην περάσει ψήφισμα καταδίκης της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών από το καθεστώς Ερντογάν.

Αυτά τα ολίγα για να μην νομίζουν οι νεοδημοκράτες ότι οι Έλληνες πολίτες τρώνε… «κουτόχορτο».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anthrwpos-tou-tourkikou-projeneiou-pisw-apo-ton-mhtsotakh-sthn-rodoph#ixzz5iHt5LH1O

Exit mobile version