Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Μπήκα σε λεωφορείο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και σιχάθηκα την ζωή μου. Ελάχιστοι Έλληνες ήμασταν στο όχημα και όλοι οι υπόλοιποι ήταν αλλοδαποί, οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν λαθρομετανάστες. Πακιστανοί, αλβανοί, αφγανοί και Σύριοι, κάθονταν στις θέσεις ΑΜΕΑ και γερόντων έχοντας αραδιάσει εκεί τα παράνομα καπνικά είδη τους και τα λαθραία προϊόντα παραεμπορίου που κουβαλάνε μαζί τους. Οι ηλικιωμένοι Έλληνες που μάτωσαν από φόρους για αυτά τα Δημόσια Μέσα Μεταφοράς όρθιοι και οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν πληρώσει τίποτα καθιστοί και χωρίς εισιτήριο. Αυτούς τους λαθρομετανάστες αφγανούς και πακιστανούς προτιμάει ο προδότης Αλέξης Τσίπρας για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας τους στην Ευρώπη και γεμίζοντας αυτούς με χιλιάδες ευρώ μηνιαίο μισθό. Θα ψηφίσουμε μαζικά και με πάθος την Χρυσή Αυγή που θα αποκαταστήσει άμεσα τις αδικίες σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Νίκη.

Γεωργία Π., Αθήνα

Οι μπολσεβίκοι απέβαλαν από την σχολή αλεξιπτωτιστών τον καταδρομέα που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»

Σίγουρα δεν έκανε τον “αητό της μεγάλης αλβανίας” ο κρητικός αλεξιπτωτιστής για να μην το αγγίζει τίποτα! Τραγούδησε το Μακεδονία Ξακουστή και διώχτηκε κακήν κακώς από το ΓΕΣ. Ντροπή και αίσχος, αυτός είναι ο Ελληνικός Στρατός; Αυτός που διώχνει από το στράτευμα ανθρώπους με υψηλό εθνικό φρόνημα; Επειδή τραγούδησε ένα εμβατήριο για την Πατρίδα μας; Σ΄ αυτήν την χώρα έχουν δικαίωμα να ανεβαίνουν σε υψηλά κλιμάκια δίπλα στον πρωθυπουργό μόνο αυτοί που αρνούνται να στρατευτούν όπως ο Καρανίκας ή να γίνονται υπουργοί όσοι συμφωνούν με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών όπως ο Αποστολάκης!

Μυρτώ Ν.

Έντονη διαμαρτυρία Ηλία Κασιδιάρη στην συνάντηση Βούτση – Ντιμιτρόφ στην Βουλή! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάζω πως ολοκληρώθηκε το πιστό αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης και αναμένεται να ταξιδέψει για την Πατρίδα της, το νησί των Καβείρων όπου και θα εκτεθεί. Την ίδια ώρα το αυθεντικό άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου και οι ευρωπαίοι αρνούνται να επαναπατριστεί. Πληροφοριακά η είσοδος στο συγκεκριμένο μουσείο είναι 50 ευρώ, βάλε και πόσα χρόνια η Νίκη δεσμεύεται από το Λούβρο και υπολόγισε τα κέρδη. Αυτό το τελευταίο ως παράδειγμα για κάποιους εκεί στο εξωτερικό και κάποιους άλλους εδώ εγχώριους υποστηρικτές τους που μας λένε ότι τους χρωστάμε. Εσείς μας χρωστάτε κύριοι, όλη η Ευρώπη δεν θα είχε τίποτα να επιδείξει, αν δεν ήταν η Ελλάδα.

Ναταλία Δ.

Ανακοίνωση του Μετώπου Νεολαίας Χρυσής Αυγής για τις αλλαγές στην Παιδεία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-16-martiou-2019#ixzz5iHuGdIXz

Exit mobile version