Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο κύμα λαθρομεταναστών αναμένει η «Der Standard»

Νέο κύμα λαθρομεταναστών αναμένει η «Der Standard»

Η αναμενόμενη βελτίωση των καιρικών συνθηκών θα οξύνει εκ νέου την λαθρομετανάστευση, αφού αύξηση των λαθρομεταναστών που θα αρχίσουν να έρχονται από την Ελλάδα μέσω Βοσνίας, αναμένει η Ευρώπη, καθώς η αυστριακή εφημερίδα «Der Standard» εκτιμά ότι ο ερχομός της ανοίξεως και το λιώσιμο των πάγων θα «ανοίξει» εκ νέου τα μονοπάτια στα Ελληνικά βουνά.

Στο άρθρο υπό τον τίτλο «Βαλκανική οδός: έρχεται η άνοιξις, έρχονται οι πρόσφυγες» γίνεται αναφορά στην άφεση των Ελληνικών Αρχών να μεταφέρουν περί τους 6.000 (λαθρό)μετανάστες από τα κέντρα υποδοχής στα νησιά, στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Όπως σημειώνει η «Deutsche Welle», αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την δυτική Ευρώπη μέσω της Βαλκανικής Οδού. Ας σημειωθεί ότι το 2018 μεταφέρθησαν στην ηπειρωτική χώρα περισσότεροι από 23.000 λαθρομετανάστες.

Μπορεί η πρόθεση αρκετών εκ των λαθρομεταναστών να είναι η μετακίνηση τους προς την Δυτική Ευρώπη, επειδή όμως «έχουμε ξαναδεί το έργο αυτό» η συντριπτική πλειοψηφία απ΄ αυτούς θα μείνουν εδώ, με την μονιμοποίηση αυτή να μετατρέπεται σε βάθος χρόνου σε νομιμοποίηση από τους εθνομηδενιστές δυνάστες της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-kuma-lathrometanastwn-anamenei-h-der-standard#ixzz5iMO5BTMk

Exit mobile version