Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιο κόμμα συλλέγει ψήφους από ολόκληρο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα;

Ποιο κόμμα συλλέγει ψήφους από ολόκληρο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα;

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση κάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Νέδος στην εφημερίδα “Καθημερινή” αναφορικά με την μάχη των κομμάτων στο να προσεγγίσουν νέους ψηφοφόρους και δη του λεγόμενου “κέντρου”.

Σε μια αποστροφή του άρθρου του γράφει χαρακτηριστικά: “...Αν και η δουλειά του Κυριακού Μητσοτάκη προς την αντίθετη πλευρά του πολιτικού φάσματος είναι ελαφρώς δυσκολότερη, αυτό έχει να κάνει κυρίως με κόμματα και προσωποπαγείς σχηματισμούς που έχουν κάποια τοπική επιρροή και στηρίζονται σε ακραία εθνικιστική ρητορική.  Από αυτήν την κατηγορία η Χρυσή Αυγή μάλλον εξαιρείται, καθώς φαίνεται να συλλέγει ψήφους διαμαρτυρίας χωρίς ιδεολογικό πρόσημο“.

Ο αρθρογράφος της “Καθημερινής” αποκαλύπτει αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα περιχαρακωμένο στα όρια της Ακροδεξιάς όπως θέλουν να πιστεύουν και να μας χαρακτηρίζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αλλά είναι το Εθνικιστικό Κίνημα που εκφράζει όλους τους Έλληνες και στο οποίο στρέφονται μαζικά οι πολίτες ανεξαρτήτως ιδεολογικών καταβολών.

Αυτό είναι και o τρόμος του συστήματος, να συνεχίσει δηλαδή η Χρυσή Αυγή να έχει άνοδο, ευρεία απήχηση και να συλλέγει ψήφους από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, γεγονός που θα αποδειχθεί πολύ σύντομα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poio-komma-sullegei-pshfous-apo-oloklhro-to-politiko-kai-koinwniko-fasma#ixzz5iMOnV4ia

Exit mobile version