Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στον 8o Ημιμαραθώνιο Αθήνας με πατριωτικά συνθήματα στις φανέλες – Φωτογραφίες

Με το σύνθημα “Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική”, ελληνικές σημαίες και την φωτογραφία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις φανέλες μας δώσαμε το παρόν σε μία ακόμα αθλητική διοργάνωση, όπου μας υποδέχτηκαν θερμά και φωτογραφήθηκαν μαζί μας εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Χαράλαμπος Γιώτης, οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηναίων Χρήστος Μουλάς και Χριστόφορος Τσάγκας καθώς και πληθώρα στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έτρεξε με το αρχαίο ελληνικό Έψιλον στο στήθος, σύμβολο της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, που στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα δώσει ένα ισχυρό χτύπημα στο καθεστώς της διαφθοράς και του εθνομηδενισμού.

Ο πολιτικός μας αγώνας θυμίζει έναν μακρύ δρόμο αντοχής, έναν αληθινό Μαραθώνιο, που για να βγεις νικητής πρέπει να ματώσεις και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Έτσι και οι Χρυσαυγίτες δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό στον διαχρονικό αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-ston-8o-hmimarathwnio-athhnas-me-patriwtika-sunthhmata-stis-f#ixzz5iRWQ7dqr

Exit mobile version