Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοτζιάς: Ο Καμμένος ήξερε τα πάντα για την Συμφωνία των Πρεσπών

Κοτζιάς: Ο Καμμένος ήξερε τα πάντα για την Συμφωνία των Πρεσπών

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, όμως έχει αξία η κάθε επιβεβαίωση πως ο Καμμένος όχι μόνο γνώριζε τα πάντα για την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και ότι η έξοδός του από την κυβέρνηση ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στην Real News ο πρώην υπουργός εξωτερικών της κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου, Νίκος Κοτζιάς, θύμισε ότι ο Πάνος Καμμένος «είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη από τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας».

Αυτό που λέει ο Κοτζιάς είναι αληθές και το θυμάται όλος ο κόσμος. Όμως, ο Κοτζιάς συνεχίζει και λέει πως ο Καμμένος «είχε συμφωνήσει εξαρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα. Γνώριζε, δε, ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα».

Αυτό που παραλείπει για λόγους «κομματικής ορθότητας» ο Κοτζιάς είναι πως ο Καμμένος έχοντας γνώση της συμφωνίας και των χρονοδιαγραμμάτων της αποχώρησε αφότου όλα είχαν τελειώσει σε πλήρη συνεννόηση με τον Τσίπρα.

Ο σκοπός ήταν να διασωθεί το πολιτικό σαρκίο του Καμμένου για να αποτελέσει το όχημα για την σύνταξη ενός αναχώματος εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπου θα συντάσσονταν όλοι οι πρόθυμοι ψευτοδεξιοί, που τώρα – με το εγχείρημα διάσωσης του Καμμένου να έχει αποτύχει – τρέχουν και δεν φτάνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kotzias-o-kammenos-hjere-ta-panta-gia-thn-sumfwnia-twn-prespwn#ixzz5iTGpVdOT

Exit mobile version