Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να τι σημαίνει αριστερά

Να τι σημαίνει αριστερά

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Σε συνέντευξή του στις αρχές του 2014, ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, είχε πει ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα έχει σαν αποτέλεσμα τον εξευτελισμό της αριστεράς, που θα αποδείξει σαν εξουσία το τι πραγματικά είναι! Σε πρόσφατο άρθρο της γνωστή συγγραφέας, που βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τον εθνικισμό και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε:

Σώτη Τριανταφύλλου, Athens Voice: «Η κυβέρνηση των τελευταίων ετών είχε κάποια χρησιμότητα. Έδειξε, σε όσους μπορούσαν να δουν, τι σημαίνει αριστερά, τι σημαίνει αριστερά στην κυβέρνηση: ανικανότητα, συστηματικά ψέματα, προπαγανδιστικό σφυροκόπημα, μίσος για τους αντιπάλους («ταξικούς» και ιδεολογικούς), αμορφωσιά, θράσος, ασέβεια στους θεσμούς, πελατοκρατία – όλα τα χαρακτηριστικά του αριστερού αυταρχισμού»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε αριστερή συμπεριφορά περιφρονώντας τον διαχωρισμό των εξουσιών και τους νόμους, επιχειρώντας character assassination των αντιφρονούντων και στηρίζοντας, άνευ όρων, καθεστώτα όπως εκείνο της Βενεζουέλας. Αυτή είναι η αριστερή συμπεριφορά».

Ποιος έφερε την αριστερή ηγεμονία;

Στο ίδιο κείμενο η Σώτη Τριανταφύλλου έγραψε: «Οπωσδήποτε, η αριστερή ηγεμονία στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό είναι πολύ παλιότερη του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη παραμόρφωση στην πρόσληψη της ιστορίας, της γλώσσας και της αγωγής του πολίτη: ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε το σχολείο παιχνιδότοπο της αριστεράς, η δεξιά συνέχισε το έργο του – ό,τι θέλει ο λαός – και σήμερα η αριστερή παραμυθία έχει επισημοποιηθεί.”.

Αυτό που δεν μας λέει το ποιος επέτρεψε αυτήν την απόλυτη αριστερή ηγεμονία στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, στην ιδεολογία και την πολιτική και προπαντός στα ΜΜΕ. Γιατί η αλήθεια είναι πως η αριστερή ηγεμονία επιβλήθηκε στην Πατρίδα μας με τις ευλογίες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που ακόμη και σήμερα δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι σέβεται τους αγώνες της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-ti-shmainei-aristera#ixzz5iWgKdmmm

Exit mobile version