Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρουσίαση υποψηφίων Ελληνικής Αυγής για Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία: Σάββατο 23 Μαρτίου στις 19.00

Το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Nouvelle στο Ωραιόκαστρο η παρουσίαση των υποψήφιων της Ελληνικής Αυγής για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι συναγωνιστές Ματθαιόπουλος Αρτέμης και Χρυσομάλλης Νίκος, υποψήφιοι για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα, θα παρουσιάσουν τους πρώτους υποψηφίους του ψηφοδελτίου τους και θα αναλύσουν το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, στο οποίο περιλαμβάνονται άμεσα εφικτές λύσεις για την επίλυση όλων τα προβλημάτων που αντιμετωπίζει τόσο η πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και ολόκληρη η Μακεδονία.

Με οδηγό την εμπειρία πέντε ετών στον Δήμο και την Περιφέρεια και με συνειδητοποίηση της σημασίας της εκπροσώπησης του πατριωτισμού στη Βόρεια Ελλάδα, συνεχίζουμε τον αγώνα για την προάσπιση της μίας και παντοτινά ελληνικής Μακεδονίας μας.

Σάββατο 23 Μαρτίου
Πολυχώρος Nouvelle
(7ο χλμ. Θεσ/νίκης-Ωραιοκάστρου)
Ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parousiash-upopshfiwn-ellhnikhs-aughs-gia-thessalonikh-kai-kentrikh-makedon#ixzz5iYQeJTrO

Exit mobile version