Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπερασπιστή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών προορίζει για υπουργό Εξωτερικών η ΝΔ!

Το πόσο αποφασισμένη είναι η ΝΔ να εφαρμόσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται ξεκάθαρα από την πρόθεση της ηγεσίας της να κάνει υπουργό Εξωτερικών, στην περίπτωση που σχηματίσει κυβέρνηση, τον… Μαργαρίτη Σχοινά!

Χαρακτηριστικά επί του θέματος είναι τα όσα γράφει «Το Παρόν»: «Όλο και περισσότερο ακούγεται ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα είναι το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ότι θα είναι ο υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Σχοινάς είναι σήμερα επικεφαλής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε για τον Σχοινά ότι ήταν υπάλληλος της Κομισιόν και του μέθυσου Γιούνκερ, αυτός ο οποίος αναλάμβανε να μεταφέρει ως νέα στην Ελλάδα το τι αποφάσισαν γι’ αυτήν τα αφεντικά του. Προσφάτως προέκυψε και υπερασπιστής του κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία βρήκε θετική

Ανεξαρτήτως του αν θα υπουργοποιηθεί ή όχι ο τύπος αυτός, η αναμφίβολα θετική στάση απέναντί του και η πιθανή «αναβάθμισή» του στο κόμμα, δείχνει ότι η ΝΔ ήταν και συνεχίζει να είναι ένα πατριδοκάπηλο πολιτικό κατασκεύασμα, το οποίο ανέκαθεν κορόιδευε τους Έλληνες Πατριώτες για να υφαρπάξει τις ψήφους τους.

Τέρμα τα ψέματα, η μόνη Πραγματική Εθνική Λύση ήταν και συνεχίζει να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uperaspisth-ths-prodotikhs-sumfwnias-twn-prespwn-proorizei-gia-upourgo-ejwt#ixzz5iZ3AvfxV

Exit mobile version