Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Το Ελληνικό Life Style και η Show Biz στην υπηρεσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Τηλεπερσόνες με τατουάζ και φορώντας πανάκριβα ρούχα και ρολόγια, από νωρίς το πρωί βγαίνουν στα κανάλια και αποκοιμίζουν τον Ελληνικό λαό για τις σχέσεις που έχουν οι διάφορες κυρίες της εγχώριας διαπλοκής, με ποιόν πήγαν στα μπουζούκια και με ποιόν πήγαν στα χιόνια η στο εξωτερικό.Όλο αυτό το Τσίρκο του Ελληνικού Life Style, τις περισσότερες φορές παίρνει το μέρος της σάπιας και ανθελληνικής κυβέρνησης, καθώς και το μέρος των λαθρομεταναστών.Λογικό αφού όλοι αυτοί είναι ανθρωπιστές εκ του ασφαλούς και δεν τους έχουν δίπλα τους. Είναι αυτοί που με ευκολία βαφτίζουν κάθε τι Ελληνικό σαν ρατσιστικό και ομοφοβικό, ξεπλένοντας τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών. Για να καθαρίσει η χώρα από την σήψη, θα ψηφίσω παντού μόνο την Χρυσή Αυγή. Δεν ξεχνώ την συμμετοχή των ίδιων βρόμικων καναλιών και προσώπων στην άδικη και στημένη δίωξη της Χρυσής Αυγής το 2013. Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Νίκη.

Γ. Π.  

Το όραμα του συριζαίου Βούτση για μια Ευρώπη των λαθρομεταναστών

Καίγονται να μην ανέβει η ακροδεξιά στην Ευρώπη από την μία και από την άλλη ανοίγουν τα σύνορα και επιδοτούν τους λαθρομετανάστες. Πώς να μην ανέβει η ακροδεξιά όταν αυτοί οι ίδιοι καταδικάζουν την Ευρώπη και το μέλλον των ευρωπαϊκών εθνών σε αφανισμό, με τις εγκληματικές πολιτικές που ασκούν. Είναι η στενομυαλιά τους και η ανικανότητα που ανεβάζει την ακροδεξιά και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει αν δεν φύγουν αυτοί. Όταν έχει πάρει φωτιά το σπίτι σου πρώτα σβήνεις την φωτιά με όποιο μέσο διαθέτεις και μετά κοιτάς πως θα αποκαταστήσεις τις ζημιές. Δεν θέλει πτυχίο του Χάρβαρντ για να το γνωρίζεις αυτό.

Η. Φ.

Σπείρα 163(!) λαθρομεταναστών είχε ρημάξει την Αθήνα!

Η αριστερά πέθανε! Ο Τσίπρας με την κομπανία του έδειξε πόσο άχρηστοι και επικίνδυνοι είναι όλοι αυτοί οι δικαιωματάκηδες εκ του ασφαλούς. Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι ο Τσίπρας εκλέχθηκε για να πέσουν οι προδότες της ΝΔ και του Σαμαρά και τώρα μάλλον θα εκλεγεί ο Μητσοτάκης για να πέσουν οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα. Αν ο απλός πολίτης δεν προσέλθει στις κάλπες να “μαυρίσει” όλους αυτούς τίποτα δεν θα αλλάξει. Όλοι αυτοί είναι στην ίδια παρέα, είναι το ίδιο νόμισμα με δυο όψεις και εμείς οι υπόλοιποι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που πληρώνουμε τα σπασμένα τους. Μην τσιμπάτε αριστερά και δεξιά, συνταχθείτε με την Χρυσή Αυγή, ενάντια στο κέντρο, ενάντια σε όλους αυτούς που αφού μας χρεωκόπησαν, μας ξεπούλησαν και μας πρόδωσαν.

Κ. Ζ.

Να τι σημαίνει αριστερά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-19-martiou-2019#ixzz5ic8Yx5nd

Exit mobile version