Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες Μανιάτες προγόνους μας – Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή με τις Τοπικές οργανώσεις Μάνης και Σπάρτης όπως κάθε χρόνο τίμησε την έναρξη του ένοπλου Αγώνα και της επαναστάσεως των Μανιατών προγόνων μας κατά των Οθωμανών στην Αρεόπολη της Μάνης στις 17 Μαρτίου 1821.

Στις 16 Μαρτίου 2019 διοργάνωσε εκδήλωση και ομιλία στο Γύθειο με θέμα “Η Εθνική πορεία της Ελλάδος από την έναρξη της επαναστάσεως της 17ης Μαρτίου 1821 μέχρι και σήμερα”, μεταφέροντας το μήνυμα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου ότι “ο αγώνας των προγόνων μας δεν τελείωσε αλλά συνεχίζεται από τους Έλληνες Εθνικιστές για μία ελεύθερη Ελλάδα με υπερήφανους Έλληνες“.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και πραγματοποίησαν χαιρετισμό οι Συναγωνιστές: Μιχάλης Γιαννόγκωνας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος, Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτριος Τζεμπετζής, υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο», Βασίλειος Μπουτεράκος, Γραμματέας Τ.Ο. Μάνης, Κατράκης Χρήστος, Γραμματέας Τ.Ο. Σπάρτης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και Νίκος Λυμπερόπουλος, υποψήφιος με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Στις 17 Μαρ 2019 συμμετείχε σε μέρος των εκδηλώσεων που έγιναν στην Αρεόπολη και ο γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης, Μπουτεράκος Βασίλειος κατάθεσε δάφνινο στεφάνι εκ μέρους του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου χειροκροτούμενος ένθερμα από τους παρευρισκόμενους.

Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-tous-hrwes-maniates-progonous-mas-fwtoreportaz#ixzz5idldpA4E

Exit mobile version