Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Χαράλαμπος Γιώτης υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα”

Η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει την συμμετοχή της στις εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσω της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, την «Ελληνική Αυγή για Στερεά Ελλάδα» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χαράλαμπο Γιώτη.

Ο κ. Γιώτης είναι απόστρατος αξιωματικός του Πυροβολικού και κατάγεται από την Πιτσιωτά Φθιώτιδας. Έχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ενώ στη συνέχεια έκανε περαιτέρω σπουδές, δύο μεταπτυχιακά στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έχει δουλέψει σε πολύ μεγάλες ανώνυμες εταιρείες και αποφάσισε να  κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος με την “Ελληνική Αυγή” μετά την πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Συναγωνιστής τονίζει: «Ζητώ από τους συμπατριώτες μου, της Στερεάς Ελλάδας, να με τιμήσουν με την ψήφο τους στηρίζοντας το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να σταματήσουμε την ισλαμοποίηση της περιφέρειάς μας, να σταματήσουμε την “αιμορραγία” που πλήττει τη χώρα μας με τους νέους μας να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν ένα κομμάτι ψωμί, να νιώσει ο Έλληνας πολίτης ασφαλής στον τόπο του και στο σπίτι του».

Οι βασικές αρχές του προγράμματος της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα:

-ΟΧΙ στην φτωχοποίηση που επιβάλλουν στους Έλληνες

-ΟΧΙ στην μετανάστευση των νέων μας

-ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας

-ΟΧΙ “hot spots” στους τόπους που ποτίστηκαν με το αίμα των προγόνων μας

Πλήθος Συναγωνιστών στην παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας” – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-charalampos-giwths-upopshfios-perifereiarchhs-stereas-elladas#ixzz5idn5zqly

Exit mobile version