Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: «Προδώσατε την Μακεδονία» φώναξαν στον Νίκο Παππά στο Κιλκίς

YouTube Poster

Δεν υπάρχει σημείο της Ελλάδας που οι προδότες της Μακεδονίας ΜΑΣ συριζαίοι να μην είναι ανεπιθύμητοι και λαομίσητοι. Αυτή την φορά τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των πολιτών του δήμου Παιονίας στο Κιλκίς όπου βρίσκεται πραγματοποιώντας επίσκεψη, άκουσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Προδώσατε την Μακεδονία» είπε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», ενώ ο υπουργός προσπαθούσε να αναπτύξει τα… επιχειρήματά του.

Ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας του επέδωσε μάλιστα και ψήφισμα, που χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους» όσους έχουν εγκρίνει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο Παππάς, το παρέλαβε γελώντας αμήχανα, λέγοντας: «Να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Πολίτες που τον είδαν από μακριά, του φώναξαν επίσης «ό,τι έχετε να πουλήσετε, πουλήστε τα όλα»!

Σε όποιο σημείο της Ελληνικής Γης και αν πηγαίνουν οι διεκπεραιωτές της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, θα γίνονται αντικείμενα έντονων αποδοκιμασιών από τον Ελληνικό Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-o-nikos-pappas-ta-akouse-sto-kilkis-gia-thn-prodosia-twn-prespwn.-prodw#ixzz5iemJC7Ci

Exit mobile version