Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μόνο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Χρυσή Αυγή: Τρόμος στο ανθελληνικό κατεστημένο από την άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών

Το μόνο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Χρυσή Αυγή: Τρόμος στο ανθελληνικό κατεστημένο από την άνοδο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις εκδηλώσεις είχαν μονάχα χθες οι συριζαίοι για να εκφράσουν τον τρόμο τους απέναντι στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που απειλεί το κονκλάβιο του ανθελληνισμού, το οποίο ξεκινά από τη Νέα Δημοκρατία και φτάνει μέχρι τις ακροαριστερές συνιστώσες του Σύριζα.

Κατά πρώτον, ο ίδιος ο Τσίπρας συμμετείχε σε εκδήλωση του εμμονικού με την Χρυσή Αυγή, Κούλογλου, όπου έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην τοποθέτησή του για να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής, μιλώντας για «την άνοδο δυνάμεων του εθνικισμού και της ακραίας δεξιάς στην Ευρώπη» και καλώντας σε «πλατύτατη συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων από την αριστερά της Αριστεράς έως την αριστερά της Σοσιαλδημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων των Πρασίνων» ενάντια στην «ακροδεξιά και τον φασισμό».

Αρκετά χιλιόμετρα μακρύτερα, συγκεκριμένα στην Λαμία, οι Παπαδημούλης, Δανέλλης και Ραγκούσης από το κλεφτοΠαΣοΚ, είχαν εκδήλωση (τρεις κι ο κούκος) υπέρ της «συγκρότησης ενός προοδευτικού μετώπου που θα μπορεί να εκφραστεί αυτή την περίοδο» ενάντια στα «δύο δηλητήρια που παράγονται. Τις ανισότητες αλλά και την ακροδεξιά».

Τέλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο υφυπουργός του Σύριζα, Κώστας Μπάρκας, είπε σχετικά με το «δίλημμα των Ευρωεκλογών» πως: «το δίλημμα σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι επέκταση και βάθεμα της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης ή συνέχιση των πολιτικών λιτότητας που όξυναν τις ανισότητες και άνοιξαν τον δρόμο στην Ακροδεξιά».

Από τα παραπάνω, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που λαμβάνουν χώρα στις μέρες μας καθίσταται σαφές πως το μοναδικό πρόβλημα του Σύριζα και όλου του υπόλοιπου ανθελληνικού εσμού είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, γεγονός που καθιστά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μονόδρομο για όσους θέλουν να σταματήσει ο αφελληνισμός της κοινωνίας μας και να ανήκει η Ελλάδα επιτέλους στους Έλληνες.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-mono-problhma-tou-suriza-einai-h-chrush-augh-tromos-sto-anthellhniko-kat#ixzz5iemcjHNO

Exit mobile version