Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Σπείρα 170 λαθρομεταναστών που έκλεβε και λήστευε εξάρθρωσε η αστυνομία, η δεύτερη για φέτος, έχουμε δηλαδή 300 περίπου κλεφτοσυμμορίτες στο σύνολο μέσα στο 2019. Ένα ολόκληρο τάγμα ένοπλων λαθροσυμμοριτών που ρήμαζε τους Έλληνες και τις περιουσίες τους! Κατοχή κανονική και με τον νόμο, αφού όλοι αυτοί που μας κυβερνούν τους προστατεύουν! Στις επόμενες εκλογές θα εισπράξουν στην κάλπη ότι έχουν σπείρει όλα αυτά τα χρόνια. Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Μ.Ι.

Έντονος προβληματισμός Κύρτσου: «Πού θα φτάσει η Χρυσή Αυγή; Μεγάλη η άνοδός της ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα»!

Αλλάζει η Ευρώπη και ανεβαίνει η ακροδεξιά λέει ο δημοσιογράφος. Της Ευρώπης της έχουν αλλάξει τα φώτα αυτοί οι τζιτζιφιόγκοι που την κυβερνούν τόσες δεκαετίες, αυτοί την έχουν αλλάξει και εμείς απλά την θέλουμε όπως ήταν παλιά. Με ομοιομορφία, με πολιτισμό, με ανθρωπιά και με ελπίδα. Έχουν κάνει τις πόλεις και τις γειτονιές ζούγκλα με όλους αυτούς τους αλλόφυλους που έχουν κουβαλήσει στις χώρες μας. Τους επιδοτούν, ώστε να τεκνοποιούν για να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα, ενώ την ίδια ώρα υπερφορολογούν τους Ευρωπαίους και κοστολογούν το κάθε νεογέννητο παιδί ως τεκμήριο διαβίωσης. Αυτοκτονικές πολιτικές που πρέπει να σταματήσουν και θα σταματήσουν με την Χρυσή Αυγή να επικρατεί στην κάλπη.

Ιωάννης Π.

Ξεμπρόστιασμα από τον Γ. Λαγό: Όλο το “συνταγματικό τόξο” ψήφισε υπέρ της Τουρκίας στο Ευρωκοινοβούλιο! ΒΙΝΤΕΟ

Πληρώνουμε την Ελληνική Αεροπορία για να φυλάει τα σύνορα της Αλβανίας και των Σκοπίων! Ψωμοζεί ο Έλληνας για να κοιμάται ήσυχος ο αλβανός και ο σκοπιανός στην χώρα του. Τι μας δίνουν αυτοί για να τους φυλάμε με την πολεμική μας αεροπορία; Απολύτως τίποτα εκτός από αλυτρωτικές κορώνες και παράλογες απαιτήσεις. Μετά απορούν οι πολιτικοί της κακιάς ώρας γιατί τους γυρίσαμε την πλάτη και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Τα δίνουν όλα στους εχθρούς μας οι αμερικανομπολσεβίκοι με τους ψοφοδεξιούς αρκεί να μην τους πουν ρατσιστές και εθνικιστές. Όλοι τους είναι εχθροί του Ελληνικού λαού και έτσι τους αντιμετωπίζουμε, γι’ αυτό δεν μπορούν να πάνε ούτε για τσιγάρα χωρίς τα ΜΑΤ. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται! Ζήτω ο Αρχηγός μας!

Κατερίνα Λ.

Γ.  Γερμενής: Μαχόμαστε για την Ευρώπη των Εθνικιστών, Ελλάδα και Ορθοδοξία! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-20-martiou-2019#ixzz5ihzu1bwW

Exit mobile version