Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συνεχείς δράσεις της “Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα” ενόχλησαν το παρακράτος: Έκαψαν το αυτοκίνητο του υποψήφιου Δημάρχου, Δημήτρη Βογιατζή

Οι συνεχείς δράσεις της “Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα” ενόχλησαν το παρακράτος: Έκαψαν το αυτοκίνητο του υποψήφιου Δημάρχου, Δημήτρη Βογιατζή

Η κάθοδος της Ελληνικής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας και η δυναμική που αποκτάει από τις συνεχείς δράσεις και τις συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους παρακρατικούς μηχανισμούς του ανθελληνικού καθεστώτος.

Μετά την διάρρηξη και τους βανδαλισμούς στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας οι «γνωστοί-άγνωστοι» τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό καταστρέφοντας το αυτοκίνητο του υποψήφιου Δήμαρχου Καβάλας Δημήτρη Βογιατζή.

Η Χρυσή Αυγή Καβάλας και η αυτοδιοικητική παράταξη Ελληνική Αυγή για την Καβάλα θα συνεχίσουν τον πολιτικό αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία. Η τρομοκρατία του κόκκινου παρακράτους δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για την Καβάλα, στον απόηχο του περιστατικού αυτού, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί συνέβη ακόμη μια δολοφονική επίθεση εις βάρος του υποψηφίου δημάρχου με την Ελληνική Αυγή για τον δήμο Καβάλας, Δημήτρη Βογιατζή. Θρασύδειλοι παρακρατικοί έφτασαν μέχρι το σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της Καβάλας και πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του. Η έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής είχε σαν αποτέλεσμα να μην εξαπλωθεί η φωτιά στα διπλάνα αυτοκίνητα.

Μάλιστα το χτύπημα αυτό γίνεται μόλις δύο βδομάδες μετά από την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα, η οποία. δεν έτυχε και καταδίκης από το «συνταγματικό τόξο». Καθόλου τυχαίες, είναι ξεκάθαρο ότι η κάθοδος μας στον δήμο Καβάλας και η ανοδική πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος έχει ενοχλήσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που στέλνει τους παρακρατικούς υπαλλήλους του να τρομοκρατήσουν για ακόμη μια φορά τον νόμιμο αγώνα μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε την δυναμική μας παρουσία στον δήμο Καβάλας με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πείσμα γιατί έχει ανάγκη ο τόπος μας από καθαρές λύσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων με οριστικές λύσεις και όχι με ημίμετρα. Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες να στηρίξουν τον συνδυασμό μας με σκοπό την ανάδειξη μιας σοβαρής ενωτικής δύναμης για να δώσουμε ένα καθαρό αγώνα ενάντια στην παρακμή που μαστίζει τον τόπο μας».

Τα τείχη πέφτουν οι ψυχές μας ΟΧΙ! Ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας

Στις 27 Φεβρουαρίου οι γνωστοί – άγνωστοι παρακρατικοί, τα τσιράκια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, εισέβαλαν βράδυ στα άδεια γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας και προκάλεσαν ζημιές στον χώρο. Την προηγούμενη ημέρα σε σχετική ημερίδα ο ίδιος ο νεομπολσεβίκος πρωθυπουργός είχε καλέσει σε τσάκισμα του φασισμού στην πράξη. Από τότε κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την πράξη, ουδεμία σύλληψη ή προσαγωγή έγινε, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν είναι ούτε «αναρχικοί», ούτε «επαναστάτες», αλλά έμμισθοι συνεργάτες του μισελληνικού μνημονιακού κατεστημένου.

Δέκα μέρες μετά η Τοπική Οργάνωση Καβάλας άνοιξε τα γραφεία της στο λαό της πόλης με ομιλία με θέμα τα τείχη πέφτουν αλλά οι ψυχές μας όχι. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και τα γραφεία πλημμύρισαν με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος που ήρθαν να στηρίξουν τον γνήσιο και καθαρό αγώνα του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν τους όρκους για Αγώνες με μεγαλύτερο σθένος ενάντια στο σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα και σε όλους τους προδότες της πατρίδας μας.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου κατοίκων Περιγιαλίου Καβάλας

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Καβάλα, Δημήτρης Βογιατζής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου κατοίκων Περιγιαλίου για τα προβλήματα που αφορούν την συνοικία. Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους κατοίκους από την εγκατάσταση του κέντρου φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αριστείδης Κουμουσίδης, αναφέρθηκε στην υποβάθμιση της περιοχής και στις ευθύνες που έχει η. τωρινή διοίκηση του δήμου Καβάλας σχετικά με την διαχείριση του προβλήματος και την εγκατάσταση του κέντρο εντός του αστικού ιστού της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην αύξηση των διαρρήξεων και άλλων παράνομων ενεργειών στην περιοχή και μίλησε για άνοιγμα στην περίφραξη από το οποίο εξέρχονται τις βράδυνες ώρες και για συλλήψεις από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Από την πλευρά μας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ξεκαθάρισε ότι μοναδική λύση το κλείσιμο του κέντρου φιλοξενίας και η απομάκρυνση από την πόλη μας των λαθρομεταναστών. Αυτό πρακτικά μπορεί να γίνει με σοβαρές πιέσεις που μπορούν να ασκηθούν προς την κυβέρνηση με μαζικές κινητοποιήσεις όπως είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν για τους απολυμένους της ΒΦΛ, με μια 24ώρη απεργία όπως αυτή που κήρυξαν οι τοπικοί φορείς στην Σάμο κ.α.

Η Ελληνική Αυγή στην τελετή ονοματοδοσία της οδού «Μητροπολίτου Προκοπίου»

Παρουσία του υποψηφίου δημάρχου, Δημήτρη Βογιατζή, της Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα στην ονοματοδοσία της οδού μπροστά από το κτίριο της Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου που πλέον η οδός ονομάζεται «Μητροπολίτη Προκόπιου».

Από την πρώτη στιγμή της ελεύσεως Σεβ. Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και μάλιστα κατά την πρώτη του Θεία Λειτουργία ως Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου στον καθεδρικό ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του για να αποδοθεί η οφειλομένη τιμή προς τον άμεσο προκάτοχό του και για 43 ολόκληρα χρόνια Μητροπολίτη κυρό Προκόπιου.

Συνέντευξη στην εκπομπή OLA ON CAMERA

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για την Καβάλα, Δημήτρης Βογιατζής, καλεσμένος στην εκπομπή OLA ON CAMERA με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κομνηνό και Νίκο Ταραμπατζή μίλησε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αρχικά αναφέρθηκε στην επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την Καβάλα από τους γνωστούς παρακρατικούς της αριστεράς και το γεγονός ότι κανένα άλλο κόμμα δεν καταδίκασε αυτή την επίθεση.

Το κεντρικό θέμα της συνέντευξης ήταν η συμφωνία των Πρεσπών και πως μια δημοτική παράταξη όπως η Ελληνική Αυγή στην Καβάλα μπορεί να αντιταχθεί στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Και πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι η δημοτική παράταξη μας δεσμεύεται να μην κάνει αποδεκτά κανένα από τα άρθρα και να φέρει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα ενάντια στην εφαρμογή της συμφωνίας αυτή, θέτοντας με αυτό τον τρόπο άκυρη στην πράξη. Στην συνέχεια μίλησε για την συνέντευξη τύπου και για τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αυγής για τον δήμο Καβάλας που αποτελεί την προέκταση του εθνικιστικού κινήματος στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-sunecheis-draseis-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-kabala-enochlhsan-to-parak#ixzz5ijdp2xRJ

Exit mobile version