Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Στο σκαμνί ξανά η Δούρου, αυτή την φορά για την τραγωδία στην Μάνδρα!

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Στο σκαμνί ξανά η Δούρου, αυτή την φορά για την τραγωδία στην Μάνδρα!

Νέα ποινική δίωξη εναντίον της κας Δούρου αυτή την φορά για την τραγωδία στην Μάνδρα και τον τραγικό θάνατο 25 συμπολιτών μας που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Οι ευθύνες που αποδίδονται στην κυρία «μου έκατσε η στραβή στην βάρδια μου» και τους υπόλοιπους ανευθυνοϋπεύθυνους της περιφέρειας Αττικής εστιάζουν κυρίως στην μη εκτέλεση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Να τονίσουμε βέβαια ότι οι κατηγορούμενοι ήταν οι ίδιοι ακριβώς που λίγο καιρό πριν την τραγωδία διατυμπάνιζαν με στόμφο την ιδανική αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής και αλληλοσυγχαίρονταν μάλιστα δημοσίως για αυτήν!

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε τις γελοίες δικαιολογίες και τις σπασμωδικές κινήσεις που κατέληξαν στην μήνυση του εαυτού της για τον άδικο χαμό τόσων ανθρώπων.

Χρειάζεται όμως να επισημάνουμε πως όχι μόνο δεν παραιτήθηκε κανένας, έστω για λόγους ευθιξίας, αλλά ούτε καν μια συγνώμη δεν έχει ακουστεί ακόμα και τώρα. Τα αριστεροειδή παχύδερμα της εξουσίας ας πάψουν επιτέλους να προσβάλλουν την μνήμη των νεκρών και να προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα με δηλώσεις του τύπου «…και οι αθώοι πρέπει να περιμένουν»!

Όσο για τους πρώην αυτοδιοικητικούς διαχειριστές της εξουσίας που διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτια τους, τους θυμίζουμε αντίστοιχα ότι επί των ημερών τους εξίσου ανοχύρωτη ήταν η περιφέρεια Αττικής έναντι τέτοιων καταστροφών.

Ευτυχώς οι συμπολίτες μας φαίνεται ότι δεν λησμονούν αυτή την φορά τα έργα και τις ημέρες όλων αυτών των «σωτήρων» μας και ετοιμάζουν ένα ηχηρό μήνυμα στις 26 Μαΐου.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» εύχεται και ελπίζει στην τάχιστη απονομή της δικαιοσύνης, δηλώνει δε ξανά πως θα πράξει ότι είναι δυνατόν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ελληνική Αυγή για την Αττική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-sto-skamni-jana-h-dourou-auth-thn-fora-gia-thn#ixzz5ijfcpYLC

Exit mobile version