Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ευρώπη αιμορραγεί: Δεκάδες οι επιθέσεις εξτρεμιστών ισλαμιστών

Η Ευρώπη αιμορραγεί: Δεκάδες οι επιθέσεις εξτρεμιστών ισλαμιστών

Εδώ και 4 έτη η Γηραιά Ήπειρος βιώνει ένα μαζικό κύμα εισροής αλλοδαπών λαθρομεταναστώμν, έναν εποικισμό στην ουσία, με αποτέλεσμα στο άμεσο μέλλον να διακυβεύεται η φυσική παρουσία των Ευρωπαίων. Την ολοένα εντεινόμενη εισροή λαθρομεταναστών συμπληρώνει και η εξτρεμιστική και βίαιη δράση του Ισλάμ, η οποία σημειώνει πρωτοφανή έξαρση. Υπό το φόβο μιας μόνιμης τρομοκρατικής απειλής ζουν τα τέσσερα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι της Ευρώπης, μέσα σε ένα κλίμα συνεχούς αβεβαιότητας, μοιρολατρείας και ηττοπάθειας. Ας ελπίσουμε αυτή η εικόνα να αλλάξει εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών και να υπάρξει μια μαζική στροφή στα Πατριωτικά Εθνικιστικά κόμματα, τα οποία αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της Ευρώπης.

Βρυξέλλες: 24 Μαϊου 2014

Ο 29χρονος δράστης Μεχντί Νεμούς, μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης ισλαμιστών της Συρίας, πυροβόλησε 4 ανθρώπους. Είχε λάβει τη γαλλική υπηκοότητα και «ευχαρίστησε» τοιουτοτρόπως την ευρωπαϊκή φιλοξενία.

Παρίσι: 7 Ιανουαρίου 2015

Δύο Ισλαμιστές του ISIS εισβάλλουν στο γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo και πυροβολούν αδιακρίτως. 17 άτομα έπεσαν νεκρά. Την επόμενη μέρα άλλος ένας αναξιοπαθών «πρόσφυγας» σκοτώνει μια γυναίκα αστυνομικό και αφού αιχμαλώτισε άτομα σε παντοπωλείο, σκότωσε 4 από αυτά. Η αντίδραση σε αυτό το λουτρό αίματος που υπαγορεύθηκε από το διεθνές σύστημα ήταν κεράκια, προσευχές, και φωτογραφίες προφίλ στα μέσα δικτυώσεως «Je Suis Charlie», αντί μαζικών απελάσεων εξτρεμιστών μουσουλμάνων και σφράγιση των συνόρων.

Κοπεγχάγη: 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο 22χρονος Omar El-Hussein, πρόσφυγας με δανέζικη υπηκοότητα, ανοίγει πυρ σε πολιτιστικό κέντρο της Κοπεγχάγης, το οποίο φιλοξενεί μια συζήτηση για το Ισλάμ και την ελευθερία του λόγου. Ένας Δανός σκηνοθέτης σκοτώθηκε και τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Ο δράστης σκοτώνει αργότερα μία φύλακα έξω από μια συναγωγή και τραυματίζει δύο αστυνομικούς. Ο Eλ-Χουσεΐν πυροβολείται και σκοτώνεται από την αστυνομία λίγες ώρες αργότερα.

Παρίσι: 13 Νοεμβρίου 2015

Το ISIS oργανώνει και σκοτώνει με βομβιστικές επιθέσεις σε διάφορα μέρη της γαλλικής πρωτεύουσας 130 Γάλλους, ενώ 368 τραυματίζονται. Οι δράστες είχαν λάβει τη βέλγικη και γαλλική υπηκοότητα…

Βρυξέλλες: 22 Μαρτίου 2016

Μέλη του Ισλαμικού κράτους με βέλγικη υπηκοότητα ανατινάζονται στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών και σε ένα σταθμό του μετρό σκοτώνοντας 32 ανθρώπους. Έτσι ξεπλήρωσαν τους Βέλγους, οι οποίοι τους έδωσαν απλόχερα την υπηκοότητα, εντάσσοντάς τους στη βέλγικη κοινωνία. Τελικώς η ένταξή τους δεν κατέστη δυνατή…

Παρίσι: 14 Ιουνίου 2016

Ένας Μαροκινός που είχε λάβει τη γαλλική υπηκοότητα επετέθη με μαχαίρι και σκοτώνει έναν αρχηγό της αστυνομίας έξω από το σπίτι του σε προάστιο του Παρισιού και τη σύζυγό του, επίσης αστυνομικό. Ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι εκτελούσε εντολές του ISIS.

Νίκαια: 14 Ιουλίου 2016

Ο Μοχάμεντ Λαχουαεΐ Μπουλέλ, τυνήσιος λαθρομετανάστης με γαλλική υπηκοότητα, ένοπλος κατευθύνεται και πέφτει με το φορτηγό του πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος στη Νίκαια της Γαλλίας, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της ημέρας της Βαστίλης. 84 νεκροί και δεκάδες τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός.

Λονδίνο: 3 Ιουνίου 2017

Τρεις ισλαμιστές πραγματοποίησαν τρομοκρατική επίθεση σε δύο τοποθεσίες στο κέντρο του Λονδίνου. Η επίθεση άρχισε όταν ένα λευκό φορτηγάκι χτύπησε πεζούς στην Γέφυρα του Λονδίνου. Το φορτηγό συνέχισε την πορεία του και σταμάτησε νότια της γέφυρας. Τρεις άντρες εξήλθαν από το φορτηγάκι και έτρεξαν προς την «Borough Market», όπου επετέθησαν με μαχαίρι σε πελάτες εστιατορίων. Μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δράστες φώναξαν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Βαρκελώνη: 17 Αυγούστου 2017

Ένα λευκό βαν, στο οποίο επέβαιναν ισλαμιστές λαθρομετανάστες, το έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πεζούς στην Βαρκελώνη σκοτώνοντας 13 ανυποψίαστους πολίτες που έκαναν εκείνη τη στιγμή τη βόλτα τους στον πιο τουριστικό δρόμο της καταλανικής πόλης.

Μασσαλία: 1 Οκτωβρίου 2017

Το ΙSIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, στη νότια Γαλλία, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δυο νεαρές και στον δράστη. Τρεις αστυνομικές πηγές είπαν πως ο ύποπτος φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ» (Ο Θεός είναι ο πιο μεγάλος) την ώρα που πραγματοποίησε την επίθεση στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας. Τα δύο θύματα – η μία έφηβη 17 ετών και η άλλη 20 ετών– έφεραν φρικώδη τραύματα. Η μία είχε κομμένο τον λαιμό της και η άλλη είχε μαχαιρωθεί στο στομάχι.

Στρασβούργο: 11 Δεκεμβρίου 2018

29χρονος Μαροκινός, ισλαμιστής, «ενσωματωμένος» στη Γαλλία, σκότωσε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε 12 σε χριστουγεννιάτικη αγορά. Μουσουλμάνοι υποδέχθηκαν με πανηγυρισμούς την αιματηρή επίθεση στο Στρασβούργο.

Ουτρέχτη (Ολλανδία): 18 Μαρτίου 2019

Ο Τούρκος Γκιόκμεν Τανίς άνοιξε πυρ μέσα στην ολλανδική πόλη, αφαιρώντας τη ζωή τριών ανθρώπων και τραυματίζοντας άλλους εννιά. Ο Τούρκος είναι μετανάστης δεύτερη γενιάς (γεννήθηκε στην Τουρκία), γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι οι μη Ευρωπαίοι αλλόθρησκοι δεν ενσωματώνονται ούτε αφομοιώνονται στις δυτικές κοινωνίες.

Γιώργος Σύρος 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-eurwph-aimorragei-dekades-oi-epitheseis-ejtremistwn-islamistwn#ixzz5innBC3pj

Exit mobile version