Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Του πέρασε του Μητσοτάκη: Αναστάλθηκε η συμμετοχή του κόμματος Όρμπαν στο ΕΛΚ

Του πέρασε του Μητσοτάκη: Αναστάλθηκε η συμμετοχή του κόμματος Όρμπαν στο ΕΛΚ

Πριν από λίγο καιρό, η νεοταξίτικη Νέα Δημοκρατία είχε αποστείλει επιστολή στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ζητώντας τους να διώξουν τον πατριώτη Όρμπαν και το κόμμα του.

Τελικώς, χθες το ΕΛΚ αποδέχτηκε την απαίτηση Μητσοτάκη, αποδεχόμενο πως οποιαδήποτε πατριωτική στάση δεν χωρεί στο ευρωπαϊκό κόμμα της ΝΔ, που αποτελείται από κοσμοπολίτικα νεοφιλελεύθερα μορφώματα.

Το όλο ζήτημα, αξίζει να σημειωθεί, αφορά την αντίσταση Όρμπαν απέναντι στην κυριαρχία του Soros, αλλά και την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος σχετικά με την λαθρομετανάστευση.

Αυτές οι δύο πολιτικές, όπως σημειώνεται στο εσωτερικό σημείωμα του ΕΛΚ, προκάλεσαν μεγάλη πολιτική ζημιά, γεγονός που οδήγησε τους ευρωπαίους νεοφιλελεύθερους στην αναστολή της συμμετοχής του κόμματος Όρμπαν.

Προφανώς, οι ευρωπαίοι νεοφιλελεύθεροι δεν θέλουν την αφύπνιση των ευρωπαϊκών λαών απέναντι στην εθνοκτόνα πολιτική της Ε.Ε., γι’ αυτό σπεύδουν να φιμώσουν την οποιαδήποτε πατριωτική φωνή.

Πλησιάζουν, όμως, οι Ευρωεκλογές και το αποτέλεσμά τους θα αποτελέσει ράπισμα για όλους τους εθνομηδενιστές που ονειρεύονται τον θάνατο των Ευρωπαϊκών Λαών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tou-perase-tou-mhtsotakh-anastalthhke-h-summetochh-tou-kommatos-ormpan-sto#ixzz5ioBs9LI5

Exit mobile version