Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο άγριο κράξιμο κατά Νίκου Παππά και συριζαίων στην Βέροια για την προδοσία της Μακεδονίας – ΒΙΝΤΕΟ

N. Παππάς: Να καταδικαστούν οι «αντισυγκεντρώσεις» εναντίον μας! Ας μαζέψει καλύτερα τους παρακρατικούς αλήτες των παράνομων αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής

Θρασύς και γελοίος αποδεικνύεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί για το φιάσκο στην συγκέντρωση στο Κιλκίς, την ματαίωση της επίσκεψης στην Βεργίνα και της έντονης λαϊκής αποδοκιμασίας που εισέπραξε στο ξαφνικό ταξίδι που έκανε στην Βέροια. Αναφερόμενος, ειδικά, στην συγκέντρωση της Βέροιας είπε τα εξής:

«Χθες, έξω από τη συγκέντρωση ήταν 20-30 άτομα που φώναζαν το σύνθημα “Αλήτες, προδότες πολιτικοί”. Αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, και πρόσθεσε: «Η ομιλία μας έγινε κανονικά, ταξίδεψα αυθημερόν για να συμμετέχω στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και χθες κάναμε μια πολύ καλή εκδήλωση στη Βέροια».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F519231198482640%2Fvideos%2F622604491532762%2F&show_text=0&width=560

Τι θράσος! Τα «20-30 άτομα» ήταν οι κλακαδόροι του στο Κιλκίς και στην Βέροια και όχι ο Ελληνικός Λαός που αντιδρά σε κάθε ευκαιρία στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσα στο θράσος και την γελοιότητά του, όμως, ο Παππάς επισήμανε και κάτι σωστό. «Ενώ η ΝΔ χαρακτήριζε τη Συμφωνία προδοτική, πηγαίνει στην Ευρώπη και δεν λέει πουθενά ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για να την αλλάξει. Το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να πει ρητά ότι θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για να την αλλάξει. Δεν το λέει αυτό και ο κόσμος το έχει καταλάβει. Ο κόσμος που υποστήριζε και υποστηρίζει την Συμφωνία, είναι εδώ και προσδοκά μαζί και με πολλούς που στο παρελθόν είχαν διατυπώσει διαφωνίες και περιμένουν τώρα τα καλά αποτελέσματα από τη Συμφωνία».

Με μόνη ένστασή μας ότι η ΝΔ σε καμία περίπτωση δεν χαρακτήρισε την Συμφωνία των Πρεσπών με τον αληθινό χαρακτήρα της, δηλαδή ως προδοτική, αλλά απλώς την καταψήφισε, στα υπόλοιπα που λέει έχει δίκιο. Όντως, η ΝΔ δεν λέει (και ούτε πρόκειται να πει) ότι θα αλλάξει την συμφωνία αυτή. Αντιθέτως, λέει ότι θα την σεβαστεί.

Και γι’ αυτό στις 26 Μαΐου τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όχι μόνο στην Μακεδονία ΜΑΣ, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό πολλών ρίχτερ! Και βεβαίως, τράβα Παππά να μαζέψεις πρώτα τους παρακρατικούς αλήτες που κάνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις σε κάθε συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μετά να διαμαρτύρεσαι για την δίκαιη οργή των Ελλήνων εναντίον των ανθελλήνων, που ξεπούλησαν την Μακεδονία ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-agrio-krajimo-kata-nikou-pappa-kai-surizaiwn-sthn-beroia-gia-thn-prodos#ixzz5iok2yjBt

Exit mobile version