Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομάδα ακραίων ισλαμιστών εντοπίστηκε στους Αγίους Θεοδώρους: Θα τους διασκορπίσουν σε διάφορα “hot spots” της χώρας!

Όπως διαβάζουμε στην «προοδευτική» ιστοσελίδα news247 ομάδα ακραίων ισλαμιστών, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο για «πρόσφυγες» στους Αγίους Θεοδώρους, δρούσε για καιρό ανενόχλητη, απειλώντας ακόμη και με δολοφονίες!

Ο αρχικός αριθμός των 9 φανατικών ισλαμιστών τριπλασιάστηκε, καθώς έφτασε τους 27! Όλοι τους δήλωσαν μετανιωμένοι (…) για την προκλητική συμπεριφορά τους, ακόμα και εις βάρος άλλων «προσφύγων» και μικρών παιδιών, αλλά τελικά θα φύγουν από το ξενοδοχείο. Ενώ, όμως, η λογική αντιμετώπισή τους θα ήταν η άμεση απέλαση, οι «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής έκαναν το… θαύμα τους.

Θα μετακινηθούν σήμερα με λεωφορεία, όχι στα αεροδρόμια για απέλαση, αλλά σε άλλους καταυλισμούς, όπως της Ανδραβίδας, του Ελαιώνα και των Θερμοπυλών, για να… χωριστούν! Αντί, δηλαδή, να εξουδετερώσουν το πρόβλημα με την μαζική απέλασή τους, απλώς τους στέλνουν σε άλλα “hot spot”, προφανώς για να επιχειρήσουν εκεί τις βίαιες μεθόδους τους.

Χρειάζεται να σχολιαστεί κάτι παραπάνω, για να γίνει αντιληπτή η ανικανότητα και η αδιαφορία των αρχών σε μια τόσο σημαντική υπόθεση;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omada-fanatikwn-islamistwn-apeilouse-me-dolofonies-stous-agious-theodwrous#ixzz5ipNNUxzt

Exit mobile version