Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμπαιγνία Τσίπρα-Μητσοτάκη! Εντολή ΝΔ: Μην γιουχάρετε τους συριζαίους στις παρελάσεις, περιορίσαμε τους Εθνικιστές με την στάση μας στις Πρέσπες!

Το σημερινό non paper που διέρρευσε από τα κεντρικά της ΝΔ στην Πειραιώς είναι η καλύτερη απόδειξη πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι το ίδιο μαγαζί και ότι ο Μητσοτάκης είναι κατ΄ουσίαν ο καλύτερος χορηγός του Τσίπρα.

Όπως διαβάζουμε: “Στην οδό Πειραιώς δεν επιθυμούν ν’ αξιοποιήσει πολιτικά η κυβέρνηση τυχόν έντονες αντιδράσεις ή ακόμη και έκτροπα, ενώ υπογραμμίζουν πως είναι αντίθετοι στη λογική που ακολουθεί συστηματικά η κυβέρνηση να «τσουβαλιάζει» τις αυθόρμητες αντιδράσεις, την οργή και την εύλογη, κατά τους ίδιους, αγανάκτηση του κόσμου με προβοκάτσιες ή βίαιες εκδηλώσεις. Άλλωστε, ειδικά τα περιστατικά βίας που συνέβησαν ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν και την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, έχουν καταδικαστεί χωρίς αστερίσκους από τη ΝΔ, παρά τα όσα διαφορετικά ισχυρίζονται στην κυβέρνηση…

Ούτε αποδέχονται, βέβαια, την ταύτιση της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή κι εθνικιστικούς κύκλους, αφού, όπως λένε από την οδό Πειραιώς, αν κάτι πιστώνεται ως θετικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως προς τη στάση του απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών είναι ότι κατάφερε μ’ αυτήν να περιορίσει τη δράση ακραίων κι εθνικιστικών κύκλων που θα επιχειρούσαν να καρπωθούν τη λαϊκή δυσαρέσκεια από τη συμφωνία.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, στη ΝΔ υπάρχει η άποψη πως στην περίπτωση των αντιδράσεων και των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά κυβερνητικών στελεχών που δεν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα ισχύει η γνωστή ρήση «ό,τι έσπειρες, θα θερίσεις».”

Τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν, καθώς είναι ξεκάθαρη η νεοφιλελεύθερη στροφή της δήθεν δεξιάς παράταξης και πόσο στρώνουν το χαλί του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, στρέφονται προληπτικά κατά των αυθόρμητων αντιδράσεων στις παρελάσεις και για ακόμη μια φορά αδειάζουν όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Μητσοτάκης είναι η νεοφιλελεύθερη εκδοχή του εθνομηδενιστή Τσίπρα και μόνο η Χρυσή Αυγή στέκεται σθεναρά στο πλευρό του Ελληνικού Λαού και συνεχίζει να αγωνίζεται εντός και εκτός Βουλής για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumpaignia-tsipra-mhtsotakh-entolh-nd-mhn-gioucharete-tous-surizaious-stis#ixzz5ipvGrGLf

Exit mobile version