Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Όχι στα “hot spots” – Να παραμείνει η Αττική Ελληνική!

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Όχι στα “hot spots” - Να παραμείνει η Αττική Ελληνική!

Πρόσφατα και εντελώς αιφνιδιαστικά αποφασίστηκε η εγκατάσταση αρκετών δεκάδων λαθρομεταναστών σε «κατάλληλα διαμορφωμένο ξενοδοχείο» στα Βίλια Αττικής.

Στο δημοτικό συμβούλιο που έλαβε χώρα με αντικείμενο το συγκεκριμένο θέμα, οι δικαίως διαμαρτυρηθέντες κάτοικοι της περιοχής επιχειρήθηκε να αγνοηθούν επιδεικτικά, ως συνήθως βαφτίστηκαν ακραίοι και οπισθοδρομικοί για να βγει τελικά το συμπέρασμα δια στόματος του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη «…πως υπάρχει έντονο έλλειμμα δημοκρατίας στον δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας»!

Εκείνοι που αδιαφόρησαν για τον χαμό εκατοντάδων συμπολιτών μας σε Μάνδρα και Μάτι, τώρα θυμήθηκαν πάλι τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά όχι βέβαια των Ελλήνων…

Προφανώς όταν οι συμπολίτες μας έχουν αντίθετη άποψη από τους εκπροσώπους της νέας τάξης πραγμάτων που αυτοαποκαλούνται «συνταγματικό τόξο» , δεν έχουν δικαίωμα όχι διαφωνίας αλλά ούτε καν έκφρασης.

Λοιπόν είτε σας αρέσει είτε όχι οι Έλληνες στην Πατρίδα μας πιστεύουν ακόμα στο Έθνος, την Ορθοδοξία και τις πατροπαράδοτες αξίες που μας κράτησαν όρθιους στα χιλιάδες χρόνια ιστορίας μας.

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στον δίκαιο και νόμιμο αγώνα των κατοίκων που κορυφώνεται στο οικείο ειρηνοδικείο.

Αντίστοιχα δηλώνουμε πως θα σταθούμε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας που εναντιώνονται σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια να μετατραπεί ολόκληρη η Περιφέρεια Αττικής σε ένα απέραντο “hot spot”.

Ελληνική Αυγή για την Αττική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-ochi-sta-hot-spots-sthn-attikh#ixzz5iqZeLMDE

Exit mobile version