Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτική ορθότητα από την ΑΣΔΕΝ που ζητά να μην χρησιμοποιούνται οι όροι «λαθρομετανάστης» και «παράνομος μετανάστης»

Πολιτική ορθότητα από την ΑΣΔΕΝ που ζητά να μην χρησιμοποιούνται οι όροι «λαθρομετανάστης» και «παράνομος μετανάστης»

Αφού η ηγεσία, τόσο επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των Ενόπλων Δυνάμεων επιχείρησε την μετατροπή του Ελληνικού Στρατού σε «φιλιππινέζες» των λαθρομεταναστών, τώρα φροντίζει να τους κάνει και… μαθήματα γραφής και έκφρασης, ώστε να περάσουν με άριστα στο μάθημα της «πολιτικής ορθότητας».

Η διοίκηση της Ανώτερης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) έφτασε στο σημείο να εκδώσει διαταγή και να εγκαλέσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους Αξιωματικούς και τους Στρατιώτες που χρησιμοποιούν τις λέξεις «λαθρομετανάστης» ή «παράνομος μετανάστης», γιατί… θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια!

Αντί η ΑΣΔΕΝ να ασχοληθεί με τις συνεχείς αμφισβητήσεις και παραβιάσεις των Εθνικών συμφερόντων και των συνόρων της Χώρας από τους τούρκους, φροντίζει να κινείται στην διαδικασία εξυπηρέτησης των φιλολαθρομεταναστευτικών σχεδίων της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης.

Μάλιστα, η ΑΣΔΕΝ προτείνει τους όρους «πρόσφυγες» και «μετανάστες», ερχόμενη σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα όσο και με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Η ΑΣΔΕΝ θέλει να χρησιμοποιούνται αυτοί οι όροι «για να αποτυπώνεται η πραγματική διάσταση του φαινομένου χωρίς να θίγεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια», όπως χαρακτηριστικά γράφει στην ανακοίνωσή της.

Πώς, όμως, να καλούνται «πρόσφυγες» και «μετανάστες» όσοι έρχονται από ασφαλή χώρα (Τουρκία), δεν προσέρχονται από εμπόλεμη ζώνη (πακιστανοί, αλγερινοί, μαροκινοί κτλ) και μπαίνουν όντως λαθραία, δηλαδή παράνομα, στην Χώρα μας;

Ο Αποστολάκης και η ακολουθία του έχουν μπει για τα καλά στο «πνεύμα» της πολυπολιτισμικότητας και του «αντιρατσισμού».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politika-orthh-kai-h-asden-zhtaei-ki-auth-na-mhn-chrhsimopoiountai-oi-oroi#ixzz5iuGYTAC1

Exit mobile version