Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συναγερμός στις «αρχές» για να μην γιουχαριστούν οι συριζαίοι προδότες στις παρελάσεις

Συναγερμός στις «αρχές» για να μην γιουχαριστούν οι συριζαίοι προδότες στις παρελάσεις

Δημοσίευμα – διαρροή από την ΓΑΔΑ φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» σχετικά με τους προβληματισμούς των αρχών για τις επόμενες ημέρες. Όχι, δεν πρόκειται για την έξαρση της εγκληματικότητας ή κάποιο άλλο ζήτημα που αφορά την ασφάλεια των πολιτών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα «καμπανάκια» στην ΓΑΔΑ έχουν χτυπήσει για «το ενδεχόμενο να υπάρξουν εντάσεις κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και στη μαθητική της Αθήνας και τους πολίτες να εκφράζουν την αντίθεσή τους για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία».

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα, «εκφράζουν φόβους για αποδοκιμασίες, όπως αυτές που σημειώθηκαν εις βάρος του Νίκου Παππά σε Κιλκίς και Βέροια».

Έτσι, γίνονται σχέδια επί χάρτου και χιλιάδες αστυνομικοί αναμένεται να βρίσκονται στις παρελάσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης των προδοτών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunagermos-stis-arches-gia-na-mhn-gioucharistoun-oi-surizaioi-prodotes-stis#ixzz5iuHX6BrN

Exit mobile version