Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Εσείς είστε οι “φασίστες”, οι οποίοι ασκείτε μια αυταρχική πολιτική ενάντια στην θέληση του Λαού!»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: «Εσείς είστε οι “φασίστες”, οι οποίοι ασκείτε μια αυταρχική πολιτική ενάντια στην θέληση του Λαού!»

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

“… Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 3 λέει αυτολεξεί: «Προτείνουμε την αναδιατύπωση και τον εκσυγχρονισμό του άρθρου 3, προκειμένου να κατοχυρωθεί ρητά η θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους με διατήρηση, για ιστορικούς λόγους, της αναγνώρισης της ορθόδοξης θρησκείας ως επικρατούσας θρησκείας». Και συμπληρώνει και λέει: «Συμπτύσσεται με πρότασή μας το άρθρο 3 σε μία παράγραφο και προτάσσεται η διακήρυξη ότι η ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη και ότι δεν υπάρχει επικρατούσα θρησκεία. Δεν αποτελεί ο όρος «επικρατούσα θρησκεία» αναγνώριση επίσημης κρατικής θρησκείας». Νέα Γαλλική Επανάσταση, λοιπόν, με Ροβεσπιέρο τον Τσίπρα και Σεν Ζίστ τον Τσακαλώτο;…”

“Εις το όνομα της Αγίας Τριάδος ιδρύθηκε το Ελληνικό κράτος”

Η Χρυσή Αυγή θεωρεί την Αναθεώρηση του άρθρου αυτού πραγματική βόμβα στα θεμέλια του Ελληνικού κράτους, όπως ιδρύθηκε από την Α΄ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων στην Επίδαυρο.

Σας διαβάζω από τη Διακήρυξη της Επιδαύρου την παρακάτω φράση, από το κεφάλαιο «Το προσωρινό Πολίτευμα της Ελλάδος»: «Εν ονόματι της Αγίας και Αδιαίρετου Τριάδος το ελληνικό Έθνος κηρύττει σήμερον εις εθνικήν συνηγμένη συνέλευση ενώπιον Θεού και ανθρώπων την πολιτική αυτού ύπαρξη και ανεξαρτησία».

Εις το όνομα της Αγίας Τριάδος ιδρύθηκε το Ελληνικό κράτος και δεν μπορείτε να το διαλύσετε με καμμία αναθεώρηση και καμμία πλειοψηφία, πόσω μάλλον με την πλειοψηφία της κ. Μεγαλοοικονόμου, της κ. Παπακώστα και των λοιπών που έχετε πάρει, κλέβοντας Βουλευτές από τα άλλα κόμματα. Δεν έχετε κοινοβουλευτική πλειοψηφία! Και αν υπήρχε ίχνος πολιτικής τιμής στην Κυβέρνηση, θα έπρεπε να παραιτηθεί και να προκηρύξει άμεσα εκλογές!”

“Ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία, αναγνωρίζετε το κράτος «Βόρεια Μακεδονία» …”

Όσον αφορά το άρθρο για την αναθεώρηση του άρθρου 62 και του 86 της βουλευτικής ασυλίας και της ασυλίας του νόμου περί ευθύνης Υπουργών, θέλουμε να πούμε ότι καταψηφίζουμε την πρότασή σας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν καταργείται κατ’ ουσίαν ούτε η βουλευτική ασυλία, ούτε ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών. Κοροϊδεύετε τον λαό και θυμίζω ότι σε αυτήν τη Βουλή έχει δοθεί η βουλευτική ασυλία για ακάλυπτες επιταγές, για συκοφαντίες, για βιαιοπραγίες μέχρι και για τροχαία. Θυμάστε έναν Βουλευτή ο οποίος είχε σκοτώσει, οδηγώντας μεθυσμένος, μία κοπέλα. Και σε αυτόν ακόμη δώσατε βουλευτική ασυλία. Αντίθετα, για τη Χρυσή Αυγή έχετε εξαντλήσει κάθε όριο αυστηρότητας και έχετε στείλει περισσότερους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια από όσους συνολικά έχουν παραπεμφθεί από τη Βουλή για 44 ολόκληρα χρόνια.

Δεν μπορώ παρά να αναφερθώ και στην Συμφωνία των Πρεσπών και να καταγγείλω τη Νέα Δημοκρατία η οποία διά δηλώσεων τόσο του Προέδρου της όσο και πλείστων στελεχών της λέει ότι, αν γίνει Κυβέρνηση, θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό λέω ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία, αναγνωρίζετε το κράτος «Βόρεια Μακεδονία», για το οποίο μόνο ένα Κόμμα αντιστέκεται και λέει ότι δεν θα το αναγνωρίσει ποτέ: η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Με αφορμή μάλιστα το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου πραγματικά ο ρεβανσισμός της Αριστεράς δεν έχει κανένα όριο, βρήκατε όποιον από τον συμμοριτοπόλεμο επώνυμο και τον γόνο του, για να τον κάνετε υποψήφιο Ευρωβουλευτή, έχω να σας πω να μην καλλιεργείτε εμφυλιοπολεμικό κλίμα, γιατί όλα αυτά τέλειωσαν στον Γράμμο… Αλλά ξέχασα, είστε το δημοκρατικό τόξο και μέσα στο δημοκρατικό τόξο είναι βεβαίως και το ΚΚΕ, το ΚΚΕ που μέσα στο ίδιο το καταστατικό του μιλάει για δικτατορία του προλεταριάτου και λέει ότι σε περίπτωση πολέμου θα στραφεί κατά της αστικής τάξεως!

Αυτό είναι το “δημοκρατικό” σας τόξο … Και απέναντι σε αυτό το τόξο των πολιτικών κομμάτων, που ολόκληρος ο ελληνικός λαός απαξιώνει σε κάθε άκρη της Ελληνικής Πατρίδας, υπάρχει μια δύναμη που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει, η Χρυσή Αυγή.”

“Σε πείσμα της προπαγάνδας σας δεν είμαστε ούτε ναζιστές, ούτε φασίστες. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές”

“Θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά ότι αναγνωρίζετε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων σε κάποιους μουσουλμάνους που δηλώνουν Τούρκοι. Αναγνωρίζετε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ακόμα και σε μία γυναίκα που θέλει να δηλώσει ουδέτερο φύλο ή σε έναν άντρα που θέλει να δηλώσει γυναίκα ή σε μια γυναίκα που θέλει να δηλώσει άντρας.

Σε όλους το αναγνωρίζετε, εκτός από εμάς. Σε πείσμα, λοιπόν, της προπαγάνδας σας και της λάσπης σας δεν είμαστε ούτε ναζιστές, ούτε φασίστες. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές και επιμένουμε στη θέση μας αυτή!

Όπως είπα και σε προηγούμενη συνεδρίαση, παραθέτοντας τι γράφει στο βιβλίο του «Η ιστορία του φασισμού», εκδόσεις Φιλίστωρ, ο Στάνλεϊ Πέιλ, αλλά και σε αυτά που έχει γράψει ο ίδιος ο Τζορτζ Όργουελ, ο περίφημος συγγραφέας του 1984 και εμπνευστής του Big Brother, ο όρος «φασίστας» σήμερα σημαίνει κάποιος ο οποίος ασκεί αυταρχικά εξουσία. Σίγουρα αυταρχική εξουσία δεν ασκεί η Χρυσή Αυγή. Είστε εσείς που αντιμετωπίζετε την οργή του ελληνικού λαού για την προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών ακόμα και με προληπτικές προσαγωγές τις οποίες δικαιολόγησε και η Υπουργός κ. Γεροβασίλη και η Αναπληρώτριά της κ. Παπακώστα.

Εσείς, λοιπόν, είστε οι “φασίστες” οι οποίοι ασκείτε αυταρχική πολιτική σε αυτήν τη χώρα ενάντια στη θέληση του λαού, όντας μια θλιβερή πλειοψηφία!

Είναι γνωστό ότι απ’ αυτήν εδώ τη Βουλή έχει κυρωθεί η Σύμβαση του Παλέρμο, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση αν δεν υπάρχει οικονομικό όφελος. Θα πρέπει να ξέρετε ότι η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και το 2014, όταν κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία, αυτό προέβλεπε και αυτό προέβλεπε και αυτή η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, να είναι πλημμέλημα, και επενέβη ο κ. Καλογήρου. Λέει ψέματα ότι δεν άλλαξε τις προτάσεις της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής. Τις άλλαξε εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Εμείς, όμως, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Καμμία αλλαγή στα πλαίσια ποινών δεν μας αφορά. Εσείς ήδη μας καταδικάσατε και κοιτάτε την επιμέτρηση των ποινών. Τόσο σεβασμό έχετε, μπολσεβίκοι, στη δικαιοσύνη! Σας δηλώνω απ’ αυτό εδώ το Βήμα ότι μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν μας αφορά είναι ότι όταν θα φέρετε τον Ποινικό Κώδικα, η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται ότι θα τον καταψηφίσει.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakoseseis-eiste-oi-fasistes-oi-opoioi-askeite-mia-autarchikh#ixzz5j0aqGkuw

Exit mobile version