Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο, η Μακεδονία δεν ανήκει στην Ελλάδα, η Βόρειος Ήπειρος είναι Νότιος Αλβανία, η Θράκη ανήκει στους τούρκους και άλλα πολλά ωραία ακούμε και βιώνουμε σε αυτό το τελευταίο σόβιετ της Ευρώπης. Μοιράζουν ελεύθερα την Ελλάδα στις ορέξεις του κάθε σχιζοφρενή ανθέλληνα λες και είναι το οικόπεδο της γιαγιάς τους. Μιλούν για λύσεις και αξιοπρεπείς συμφωνίες και στην ουσία σκύβουν γονυπετείς στον κατακτητή, μη σεβόμενοι τους νεκρούς που έπεσαν για μια ελεύθερη Πατρίδα, για μια Σημαία. Οι μόνοι νεκροί που αναγνωρίζουν είναι ανύπαρκτοι νεκροί της ΕΡΤ. Επιτέλους, ας γυρίσει αυτός ο τροχός ας δούμε εμείς ως Έλληνες μια άσπρη μέρα, πιο χαμηλά δεν γίνεται να πέσουμε! Επιτέλους ας έρθει εκείνη η ημέρα όπου θα υψωθεί υπερήφανα η Ελληνική Σημαία, γιατί με αυτά που γίνονται μόνο μεσίστια μπορεί να κυματίζει.

Φάνης Χ.

«Σώσε μας!» Αποθέωση Χρυσής Αυγής σε Άγιο Παντελεήμονα και πλατεία Αττικής – ΒΙΝΤΕΟ

Πανηγυρίζουν οι φυλλάδες του συστήματος ότι ακυρώθηκε η εκδήλωση μας στην Αίγλη μετά τον σάλο που ξέσπασε. Δεν ακυρώθηκε κύριοι και μπορείτε να πάρετε χαρτομάντηλα και να αρχίσετε να πενθείτε από τώρα. Η εκδήλωσή μας θα γίνει κανονικά στα γραφεία μας στην Μεσογείων, μπορεί να άλλαξε χώρο, αλλά είστε όλοι σας ανίκανοι να ακυρώσετε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή. Δεν μας ενδιαφέρουν οι αίθουσες, είμαστε στους δρόμους, είμαστε στις γειτονιές ολόκληρης της Ελλάδας, είμαστε σε κάθε σπίτι Ελληνικό όπου κυματίζει υπερήφανη η Ελληνική Σημαία. Οι μόνοι άκυροι σε αυτόν τον τόπο και άκαιροι είστε εσείς και λυπούμαστε που δεν το έχετε καταλάβει, αλλά έρχεται ο καιρός που θα το συνειδητοποιήσετε. Όσο και αν φιμώνετε την φωνή της Χρυσής Αυγής ο κόσμος γύρω της θα δυναμώνει. Και προς Θεού, μην γελάτε και μην θριαμβολογείτε είμαστε το Αύριο και είσαστε το χθες.

Βασίλης Α.

Ιδού η παρέμβαση της σταλινικής υπουργού Παπανάτσιου για την μη παραχώρηση της “Αίγλης” στην Χρυσή Αυγή

Από εδώ και στο εξής οποιοσδήποτε συνομιλεί με τον Ερντογάν για εμένα είναι προδότης και γενίτσαρος. Δεν γίνεται να καταφέρεται ο Σουλτάνος εναντίον των Ελλήνων και εμείς να χασκογελάμε μαζί του. Δεν γίνεται αυτός ο ελεεινός να λέει ότι η Ισταμπούλ δεν θα γίνει ποτέ Κωνσταντινούπολη και ότι οι παππούδες σας ήρθαν εδώ… κι επέστρεψαν σε φέρετρα και να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα σας στείλουμε πίσω όπως τους παππούδες σας. Εγώ, όπως και αρκετοί άλλοι έχουμε γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες και προγιαγιάδες που ήρθαν από τον Πόντο και την Μικρασία, γνωρίζουμε την ιστορία μας δια ζώσης και όχι μέσα από βιβλία που αλλάζουν καθ΄ υπόδειξην της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης. Το νου σας προδότες, έχετε σπείρει ανέμους και θα θερίσετε θύελλες. Δεν χωράνε σε αυτόν τον τόπο οι προσκυνητές των δολοφόνων!

Ευστάθιος Θ.

Μέχρι και στο Al Jazeera έφτασαν οι καταπατημένες εκτάσεις των Ελλήνων της Χιμάρας! Μόνο η «ελληνική» κυβέρνηση δεν ασχολείται καθόλου…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-24-martiou-2019#ixzz5j2wnvDI6

Exit mobile version