Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Τους φτύνει ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει. Ούτε στο περίπτερο δεν μπορούν να πάνε οι συριζαίοι χωρίς την αστυνομία από την οργή του κόσμους για την προδοσία της Μακεδονίας. Ακόμα και στην Μελβούρνη δέχθηκε επίθεση ο συριζαίος Βαρεμένος από τους εξαγριωμένους Έλληνες της ομογένειας. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ να ακούσουμε ότι ήταν αερομεταφερόμενοι χρυσαυγίτες. Τέλειωσε η αριστερά στην Ελλάδα και θα τελειώσει και η δεξιά γιατί είχε μάθει μια ζωή να κρύβεται πίσω από τα φορεματάκια των αριστερών. Η Ελλάδα των Ελλήνων έρχεται, η Χρυσή Αυγή ανατέλλει!

Κ.Ζ.

Ρεβανσισμός χωρίς όρια από τον ΣΥΡΙΖΑ – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μέτρα ασφαλείας στην παρέλαση εξωφρενικά! Οι αριστεροί που ήταν κατά της αστυνομίας, οι δημοκράτες της φακής. Είναι οι ίδιοι που απαγόρευσαν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ζάππειο για να μην γίνει καμία σύγκριση με τις άδειες αίθουσες τις δικές τους. Οι Έλληνες έχουν μεγάλη οργή για τους προδότες και αυτό θα εκφράζεται μέχρι να τιμωρηθούν. Καμία ανοχή στους προδότες, ψήφο στην Χρυσή Αυγή!

Ιουλία Κ.

Έντονες αποδοκιμασίες κατά Βαρεμένου στην Αυστραλία: «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδόνια» και «Τρέχτε προδότες» του φώναζε το εξαγριωμένο πλήθος! ΒΙΝΤΕΟ

200 χρόνια μετά την 25η Μαρτίου του 1821 οι προδότες που μας κυβερνούν ετοιμάζονται να εγκαινιάσουν τζαμί στην Αθήνα! Χύθηκαν τόνοι Ελληνικού αίματος για να γκρεμιστεί η τουρκική ημισέληνος και οι μιναρέδες τους, πολεμούσαμε σχεδόν 100 χρόνια για να το καταφέρουμε αυτό, και έρχονται τώρα οι άεργοι και οι απάτριδες να αναγείρουν τζαμί μέσα στο κέντρο της Αθήνας με την σύμφωνη γνώμη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων “δημοκρατικών” αποκομμάτων. Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή και η Εθνική Αντίσταση είναι η Χρυσή Αυγή! Όσοι ζωντανοί ας κοπιάσουν να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Π.Π.

Λύσσαξαν οι μπολσεβίκοι με την παρουσία του Συναγωνιστή Π. Ηλιόπουλου στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-25-martiou-2019#ixzz5j8BYEs2T

Exit mobile version