Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Εθνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ

Την Δευτέρα 25η Μαρτίου κατά την ιστορική επέτειο της Επανάστασης των Ελλήνων η Περιφέρεια Πειραιώς έδωσε δυναμικό παρόν στην Σαλαμίνα προς τιμήν των Αγωνιστών της μεγάλης Εθνεγερσίας.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Περικλή Μουλιανάκη καθώς και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Παπαδημητρίου Μιχαήλ, βρέθηκε στον εκκλησιασμό του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά (πολιούχος της νήσου) για την ευλογία των λαβάρων όπου πραγματοποιήθηκε και το στρατιωτικό άγημα.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Ι. Λαγό και Παπαδημητρίου Μιχαήλ υπό τα θερμά χειροκροτήματα του κόσμου. Για άλλη μία φορά ως Έλληνες Εθνικιστές και Χρυσαυγίτες πράξαμε το ιερό μας καθήκον όχι από τυπική υποχρέωση, αλλά με ρίγη συγκίνησης κι εθνικής υπερηφάνειας. Ζήτω οι ένδοξοι Αγωνιστές του 1821! Ζήτω η Επανάσταση των Ελλήνων!

Δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρου για την 25η Μαρτίου.

Στον Δήμο Μεγαρέων ο συναγωνιστής και βουλευτής Χρήστος Παππάς. O εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάντζας αποχώρησε μπροστά στην θέα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Στον Αστακό του Δήμου Ξηρομέρου ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Κατάθεση στεφάνου

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος στον Δήμο Θερμαϊκού.

Παρουσία χιλιάδων θεατών και με τη συμμετοχή σχολείων και συλλόγων του δήμου Θερμαϊκού πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί με δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Χαρακτηριστικό το ότι κάθε φορά που η μπάντα του δήμου παιάνιζε το “Μακεδονία ξακουστή” οι χιλιάδες κόσμου ξεσπούσε σε δυνατό χειροκρότημα!

Ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στην Κεντρική Μακεδονία, Συναγωνιστής Γραικός Φώτης παρουσία μελών και φίλων κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της Νέας Μηχανιώνας προκειμένου να τιμηθεί η Εθνεγερσία του 1821. Σε καιρούς προδοσίας ο Αγώνας αποτελεί υποχρέωση και όχι επιλογή!

Στο Σχηματάρι Βοιωτίας και στις εκδηλώσεις του δήμου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου εκπροσώπησαν την Χρυσή Αυγή ο βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με την Ελληνική Αυγή Χαράλαμπος Γιώτης.

Στον Βόλο ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος μαζί με συναγωνιστές.

Κατάθεση στεφάνου

Ο συναγωνιστής Χατζησάββας Χρήστος, Βουλευτής Κιλκίς παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς όπου κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση υπό το άκουσμα του “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” που έπαιζε συνεχώς η μπάντα του Δήμου.

Την ίδια ώρα κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο Κιλκίς τραγουδούσαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ και μοίραζαν έντυπο υλικό για την νέα εποχή αντίστασης και Αγώνα που ξεκινάει ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καβάλας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Δημήτρη Βογιατζή, συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Καβάλας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης και κατόπιν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην παραλία της Καβάλας, κάτω από τη τη σκιά μιας τεράστιας ελληνικής σημαίας η οποία κυμάτιζε από έναν γερανό.

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ημαθίας τίμησαν την επέτειο της Εθνεγερσίας σε όλο τον νομό, παρευρισκόμενοι στις επίσημες εκδηλώσεις σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα. Στην Αλεξάνδρεια παραβρέθηκε συνοδεία κλιμακίου συναγωνιστών το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης. Οι συναγωνιστές τίμησαν την πρωινή έπαρση της σημαίας στον χώρο του Ηρώου της πόλης, την επακόλουθη Δοξολογία στον Ιερό Ναό κοιμήσεως της Θεοτόκου και στη συνέχεια την κατάθεση στεφάνων και την γεμάτη Εθνικό παλμό παρέλαση.

Στην Βέροια στις επίσημες εκδηλώσεις παραβρέθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, συναγωνιστή Γεώργιο Θεοδώρου. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, συναγωνιστής Δημήτριος Διάκογλου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις της επετείου της εθνεγερσίας στην Ηρωική πόλη της Νάουσας. Να σημειωθεί πως σε όλες τις πόλεις οι βουλευτές της προδοσίας αποδοκιμάστηκαν έντονα από το παρευρισκόμενο πλήθος, ο Εθνικός μας Ύμνος ακούστηκε μέχρι τα ουράνια και το «Μακεδονία ξακουστή…» τραγουδούσε τόσο το πλήθος, όσο και τα τμήματα που παρέλασαν.

Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο», Δημήτριο Τζεμπετζή, παρευρέθη σήμερα στην παρέλαση που έγινε στην πόλη της Τρίπολης. Τα μέλη του κλιμακίου έγιναν ενθουσιωδώς δεκτοί από τους παρισταμένους πολίτες!

Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον εκπρόσωπο του Κινήματος, δικηγόρο Νικόλαο Ρουσσόπουλο, έδωσε το παρών στην σημερινή παρέλαση στην πόλη της Καλαμάτας. Τα μέλη της αντιπροσωπείας έγιναν δεκτά με αυθόρμητα χειροκροτήματα από το πολυπληθές κοινό που παρακολουθούσε την παρέλαση.

Για άλλη μία φορά παρόντες οι συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου στην επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, αναρτώντας το  πανό με τους Ήρωες του 1821. Μαζί με την φιλαρμονική του δήμου μας οι συναγωνιστές τραγούδησαν το “Μακεδονία Ξακουστή” μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομογένειας στη Sydney City Martin Place. Οι Συναγωνιστές έγιναν δεκτοί μέσα σε χειροκροτήματα και δεν δίστασαν να τραγουδήσουν μαζί τους το Μακεδονία ξακουστή.  Εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Βαμιαδακης Ηλίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-ethnikh-epanastash-ths-25hs-martiou-se-olh-thn-ell#ixzz5jDTuPQPQ

Exit mobile version